Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apuka nem hajlando kivinni a...

Apuka nem hajlando kivinni a gyereket mert fazik?

Figyelt kérdés

Nem tudom ha van köztetek meg ilyen ember, azzal ervel hogy ö fazik es amug is 8 orat dolgozik faradt.

Bent jatszik vele de ki nem hajlando vinni.

Nekem kell ki vinni napi 2x, en is fazom nekem isndolgom lenne de ez van. Az idö alatt en is meg tudnek fözni, fel tudnek mosni.. stb

Gyerek 1 eves egyebkent meg baba kocsiba jol el van kint.

2022. jan. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 anonim ***** válasza:
72%

55, az honnan jött neked, hogy egyedül nevelem őket?

De az is ment volna.

2 házasságból vannak, elég nagy korkülönbséggel.

Mindig többet dolgoztam 8 óránál, igaz jórészt otthon.

Semmiféle kényes pitchàval nem éltem együtt soha, csak míg dolgozik rendbe tudom vágni a fürdőszobát, vagy főzök vacsorát.

90%-ban én mentem bölcsibe, óvodába a gyerekért, mert én korábban tudtam.

Aki nem tud fenntartani egy háztartást az béna!

Minek él az olyan?

Csak azért nősül, hogy az anyukát lecseréljem egy olyanra, aki dugható is?

Apának lenni menő dolog és jó is.

Elsősorban azt jelenti, hogy már nagyon max a második leszel a saját életedben.

Aludni is szeretek, de nekem volt egyszerűbb felkelni az fél ötkor ébredő babánkhoz.

A vért se bírtam soha, de amikor kettesben voltam az egyikkel, aki úgy esett el, hogy kiöklözte az ajtó üveget, nem ülhettem be a sarokba, duzzogni.

Hogy képzeld?

"Gyerekvállalás", úgy hívjuk.

Ha vállalod, viselkedj a vállalásod szerint!

Télen is.

2022. jan. 24. 10:09
 62/64 anonim ***** válasza:
82%

"Nekem kell ki vinni napi 2x, en is fazom nekem isndolgom lenne de ez van. Az idö alatt en is meg tudnek fözni, fel tudnek mosni.. stb"

Mondd meg apukának, hogy elviszed te sétálni a gyereket a hidegben, de mire visszaértek, addigra főzzön meg, mosson fel, stb. A gyereksétáltatás és a házimunka is mindkettőtök dolga. Ha az egyikben nem hajlandó részt venni, akkor a másikból kell többet megcsinálni. Ennyi.

2022. jan. 24. 15:07
 63/64 anonim ***** válasza:
13%
62, Ez egy teljesen jó megoldás, de anyuka mégis mit csinál a 8órában amíg apuka dolgozik, hogy nem fér bele sem a főzés, sem a felmosás?
2022. jan. 24. 16:45
 64/64 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki. Fözök, mosok, takaritok. Minden dolgom el vegtem ne aggodjatok :))

Senkit sem pontoztam le, lattam valaki kommentelt, csak hogy tudd fel pontoztalak :D

A gyerek neveles nehez munka, nem 8 oras melo, ha az ember foglalkozni is szeretne vele persze nem pedig tablett es teve mellett etetni itatni. :*

Nem panaszkodom. Köszi mindenki valaszat szep estet nektek

2022. jan. 24. 17:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!