Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apuka nem hajlando kivinni a...

Apuka nem hajlando kivinni a gyereket mert fazik?

Figyelt kérdés

Nem tudom ha van köztetek meg ilyen ember, azzal ervel hogy ö fazik es amug is 8 orat dolgozik faradt.

Bent jatszik vele de ki nem hajlando vinni.

Nekem kell ki vinni napi 2x, en is fazom nekem isndolgom lenne de ez van. Az idö alatt en is meg tudnek fözni, fel tudnek mosni.. stb

Gyerek 1 eves egyebkent meg baba kocsiba jol el van kint.

2022. jan. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
58%

A skandináv országokban minden nap kint vannak a gyerekek, ha esik ha fúj, itt meg már a +2 foktól nyekeregtek? Úr isten…

Szerintem a gyerekeknek nagyon fontos a kinti séta, játszóterezés. Vagy akár csak a babakocsiban tologatás. Én még a kutyámat is kiviszem minden nap legalább fél órát sétálni, hiába, hogy fázok, a gyereket meg aztán főleg kivinném…nekem amúgy még nincs, de a bátyámnak van és ő kb. kéthetente egyszer mozdul ki a gyerekkel, iszonyat lusta. A gyerek meg teljesen meg van őrülve már a bezártságtól, folyton hisztizik, nincsenek levezetve az energiái. És az immunrendszer fejlődése miatt is fontos lenne gyakrabban kivinni. Ha nem is minden nap, de legalább minden másnap. Szóval én teljesen egyetértek veled kérdező, de ha a férjed ennyire lusta, nem tudsz mit tenni.

2022. jan. 23. 09:47
 12/64 anonim ***** válasza:
36%
A beduin gyerekek is felnőnek a Szaharában, én mégsem szeretek nyáron 41 fokban a tűző napon lenni. Annyira imádom, mikor más nem képes felfogni, hogy NEM vagyunk egyformák. Lehet te nem vagy fázós, más meg igen. Én pl az vagyok, és próbálom minimalizálni a kint töltött időt. Más a hónak is örül, én meg rosszul vagyok ha meglátom.
2022. jan. 23. 09:57
 13/64 anonim ***** válasza:
56%
Azt mondanám átlagos apa: leszarja a gyereket, leszarja az anyát. A férfiak nyolcvan százaléka szart sem ér sem mint férj, sem mint apa.
2022. jan. 23. 10:01
 14/64 anonim ***** válasza:
50%
És aki nem értette volna: a probléma az hogy apuci cseszik minimálisan is tehermentesíteni az anyát. És ja, nem árt a gyereknek a kinti levegő. Akkor se, ha a fater kifogásokat keres hogy ne kelljen a gyerekkel törődnie napi húsz percet.
2022. jan. 23. 10:03
 15/64 anonim ***** válasza:
86%
#12 de itt nem rólad van szó, hanem a gyerekedről. Ha a gyereked imádja a havat, akkor is inkább bent gubbasztasz, mert te nem szereted? Ez aztán az önzetlenség.
2022. jan. 23. 10:05
 16/64 anonim ***** válasza:
92%
Látom az értő olvasás nem megy. Az apuka bent foglalkozik a gyerekkel, tehát nem szarja le.
2022. jan. 23. 10:06
 17/64 anonim ***** válasza:
44%

"12 de itt nem rólad van szó, hanem a gyerekedről. Ha a gyereked imádja a havat, akkor is inkább bent gubbasztasz, mert te nem szereted? Ez aztán az önzetlenség."

nincsen gyerekem, és nem is szeretnék. Ez az oldal pedig újra és újra megerősít ebben.

2022. jan. 23. 10:08
 18/64 anonim ***** válasza:
85%

Nekem nem ez jön le: foglalkozik a gyerekkel, de bent a lakásban.

A kérdező problémája, hogy mindezt a lakásban teszi.

Sétálni nem hajlandó vele a hidegben

2022. jan. 23. 10:08
 19/64 anonim ***** válasza:
48%

Ja, de ha nincs gyereked, akkor minek írod, hogy ilyenkor nem mennél ki sétálni? Hát csak így magamban én sem megyek ilyenkor ki, de a gyerekkel kéne.

2022. jan. 23. 10:11
 20/64 anonim válasza:
96%

Semmi probléma!

Te kiviszed egyszer v. kétszer a csemetét, addig ő felmos/felporszívóz otthon. Ha főzni is tud, az még jobb. Vagy megtaníthatod rá.

2022. jan. 23. 10:11
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!