Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apuka nem hajlando kivinni a...

Apuka nem hajlando kivinni a gyereket mert fazik?

Figyelt kérdés

Nem tudom ha van köztetek meg ilyen ember, azzal ervel hogy ö fazik es amug is 8 orat dolgozik faradt.

Bent jatszik vele de ki nem hajlando vinni.

Nekem kell ki vinni napi 2x, en is fazom nekem isndolgom lenne de ez van. Az idö alatt en is meg tudnek fözni, fel tudnek mosni.. stb

Gyerek 1 eves egyebkent meg baba kocsiba jol el van kint.

2022. jan. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
27%

"Ja, de ha nincs gyereked, akkor minek írod, hogy ilyenkor nem mennél ki sétálni?"

Ja csak akkor formálhatok véleményt ha gyerekem van? :D Anélkül nem mondhatom, hogy gyerekkel sem mennék ki?

2022. jan. 23. 10:13
 22/64 anonim ***** válasza:
40%
Ha nincs gyereked, akkor honnan tudod, hogy vele se mennél ki?🤣Lehet addigra már több eszed lesz és már nem csak magadra fogsz gondolni.
2022. jan. 23. 10:16
 23/64 anonim ***** válasza:
81%

Én mondjuk hülyét kapok, hogy céltalanul kell keringeni mondjuk félórát-egyórát, mert a gyereknek kell a levegő.

Oké, kell, ez tény, ezért amikor egyébként is megyek a boltba, kicsit nagyobb kört teszek vele, így nem a saját időmet izélem el, hanem amúgy is a dolgomat csinálom.

De kiteheted erkélyre is simán, ha gyerekbiztos, aludni ott is tud (unokahúgom folyamat kinn aludt télen délután pl.), és te is végezheted a házimunkát.

2022. jan. 23. 10:18
 24/64 anonim ***** válasza:
70%

A kérdező azon hisztizik momentán, hogy apuka MIÉRT BENN játszik a gyerekükkel.

Szó sincs arról, hogy apa lusta lenne, csak a nő még azt is megszabná, hogyan játszon vele.

2022. jan. 23. 10:20
 25/64 anonim ***** válasza:
29%

Jajj egyem a kis nevető emojis szívedet. Pont azért nem lesz gyerekem, mert van eszem. Tudom, hogy NEM SZERETNÉK gyereket (én aláírom, hogy sok embernek ez a létezés csúcsa), ezért nem vállalok, csak azért, mert mások megszólnak érte. Azért sem vállalok gyereket, hogy CSOK-ot vegyek fel. Ja és azért sem, hogy idős koromban valakit magamhoz kössek, hogy lásson el.

Egy életem van, megengeded kérlek, hogy úgy éljek, ahogy én szeretnék?

2022. jan. 23. 10:20
 26/64 anonim ***** válasza:
18%
Te vagy az anyja, vidd ki!
2022. jan. 23. 10:22
 27/64 A kérdező kommentje:

Nem varom el, hogy minden nap de egy heten egy alkalommal egy orat igazan jol esne ha egyedül nyugodtan vegezhetnem a dolgom. Mivel nincs segitsegünk egyik oldalrol sem. Nem sziberiaban es nem is afrikaban elünk, hogy egy ora kint letet ne lehessen kivitelezni.

Köszönöm a megertö kommenteket :)

2022. jan. 23. 10:24
 28/64 anonim ***** válasza:
36%

Nekem semmi bajom azzal, ha te nem akarsz gyereket, csak így nem releváns a válaszod. Nekem sincs gyerekem, de én tisztában vagyok azzal, hogy egy gyerekkel ki kell menni. És itt nem arról van szó, hogy szeretnéd vagy sem. Kell és kész. A gyerek lemondásokkal jár (nekem is ezért nincs még).

2022. jan. 23. 10:24
 29/64 anonim ***** válasza:
34%
#27 na igen tipikus férfi, ahogy már írták. Csak a minimumot teszi bele a gyereknevelésbe, a komfortzónáján kívülre már nem megy. Abba bele sem gondol, hogy a te válladról levegyen egy kis terhet.
2022. jan. 23. 10:26
 30/64 anonim ***** válasza:
40%
Érdekes, mi minden nap jól átszellőztetjük az egész lakást (részletekben, csukott ajtókkal, szóval sosem vagyunk hidegben), jó levegő van, és még az egész családom életben van.
2022. jan. 23. 10:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!