Akkor vidd ki te és addig apa rendezze a mosást, felmosást stb. Azt bent kell, nem fázik. Az én párom is fázós, nem szeret télen pl. vásárolni menni, ilyenkor többnyire én megyek és addig ő kihasználja hogy nem vagyok útban és tud pl. porszívózni.
2022. jan. 23. 13:45
42/64 anonim válasza:
Nem olvastam végig a válaszokat, de érteni vélem a kérdést. Én is járok ki rendszeresen a gyerekkel, neki kell és hasznos. A férjem mindent elkövet, hogy ne kelljen kimozdulni, úgy hajlandó vele lenni, hogy házon belül, ami nekem egyrészt nem segítség, másrészt a gyerek az olyan, hogy nem mindig van kedvünk ahhoz, ami neki kell. Ámde felnőtt emberekként erőt veszünk magunkon (én sem azért megyek mindig, mert van kedvem).
2022. jan. 23. 14:58
43/64 anonim válasza:
Kedves 40-es: az otthon levo anyuka is dolgozik.
2022. jan. 23. 15:00
44/64 anonim válasza:
33as miért a kérdező mennyi terhet vesz le a pasija válláról? Bejár helyette dolgozni? heti hány napot?
Vagy itt csak a szent nőnek van joga mert tudott pottyantani egyet?
2022. jan. 23. 15:11
45/64 anonim válasza:
35ös ha meg anyuka pénzt akar apukától akkor apuka is mondja hogy bocsi fázok így nem adok?:-D
Tudod, a max gyed is kevés a rezsi és a gyerek költségeinek a felére meg a nőci saját maga eltartására. Vagy apuci pénzeli?
2022. jan. 23. 15:14
46/64 anonim válasza:
Elég gagyi apuka.
Akkor meg főzni se tud?
2022. jan. 23. 15:24
47/64 anonim válasza:
Nem kell kivinni napi 2x1 órát. A többi 8órában amíg dolgozik, nem lenne időd neked is pl. megfőzni? (De igen, van gyerek.)
2022. jan. 23. 18:54
48/64 anonim válasza:
Akkor msot a fő gond valójában az hogy nem hagynak egyedül?
2022. jan. 23. 20:42
49/64 anonim válasza:
Hol van még olyan hely, ahol napi 8 óra és passz?
És akkor mibe fárad bele az apuka?
Ha meg gyereke van, a szerint viselkedjen!
2022. jan. 23. 20:46
50/64 anonim válasza:
49-es te sem tudod felfogni, hogy az apa foglalkozik a gyerekkel munka után, csak a hidegbe nem akar kimenni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!