Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apuka nem hajlando kivinni a...

Apuka nem hajlando kivinni a gyereket mert fazik?

Figyelt kérdés

Nem tudom ha van köztetek meg ilyen ember, azzal ervel hogy ö fazik es amug is 8 orat dolgozik faradt.

Bent jatszik vele de ki nem hajlando vinni.

Nekem kell ki vinni napi 2x, en is fazom nekem isndolgom lenne de ez van. Az idö alatt en is meg tudnek fözni, fel tudnek mosni.. stb

Gyerek 1 eves egyebkent meg baba kocsiba jol el van kint.

2022. jan. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 Metionin ***** válasza:
100%
Akkor vidd ki te és addig apa rendezze a mosást, felmosást stb. Azt bent kell, nem fázik. Az én párom is fázós, nem szeret télen pl. vásárolni menni, ilyenkor többnyire én megyek és addig ő kihasználja hogy nem vagyok útban és tud pl. porszívózni.
2022. jan. 23. 13:45
 42/64 anonim ***** válasza:
97%
Nem olvastam végig a válaszokat, de érteni vélem a kérdést. Én is járok ki rendszeresen a gyerekkel, neki kell és hasznos. A férjem mindent elkövet, hogy ne kelljen kimozdulni, úgy hajlandó vele lenni, hogy házon belül, ami nekem egyrészt nem segítség, másrészt a gyerek az olyan, hogy nem mindig van kedvünk ahhoz, ami neki kell. Ámde felnőtt emberekként erőt veszünk magunkon (én sem azért megyek mindig, mert van kedvem).
2022. jan. 23. 14:58
 43/64 anonim ***** válasza:
59%
Kedves 40-es: az otthon levo anyuka is dolgozik.
2022. jan. 23. 15:00
 44/64 anonim ***** válasza:
14%

33as miért a kérdező mennyi terhet vesz le a pasija válláról? Bejár helyette dolgozni? heti hány napot?

Vagy itt csak a szent nőnek van joga mert tudott pottyantani egyet?

2022. jan. 23. 15:11
 45/64 anonim ***** válasza:
17%

35ös ha meg anyuka pénzt akar apukától akkor apuka is mondja hogy bocsi fázok így nem adok?:-D

Tudod, a max gyed is kevés a rezsi és a gyerek költségeinek a felére meg a nőci saját maga eltartására. Vagy apuci pénzeli?

2022. jan. 23. 15:14
 46/64 anonim ***** válasza:
63%

Elég gagyi apuka.

Akkor meg főzni se tud?

2022. jan. 23. 15:24
 47/64 anonim ***** válasza:
31%
Nem kell kivinni napi 2x1 órát. A többi 8órában amíg dolgozik, nem lenne időd neked is pl. megfőzni? (De igen, van gyerek.)
2022. jan. 23. 18:54
 48/64 anonim ***** válasza:
73%
Akkor msot a fő gond valójában az hogy nem hagynak egyedül?
2022. jan. 23. 20:42
 49/64 anonim ***** válasza:
71%

Hol van még olyan hely, ahol napi 8 óra és passz?

És akkor mibe fárad bele az apuka?

Ha meg gyereke van, a szerint viselkedjen!

2022. jan. 23. 20:46
 50/64 anonim ***** válasza:
59%
49-es te sem tudod felfogni, hogy az apa foglalkozik a gyerekkel munka után, csak a hidegbe nem akar kimenni?
2022. jan. 23. 20:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!