Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apuka nem hajlando kivinni a...

Apuka nem hajlando kivinni a gyereket mert fazik?

Figyelt kérdés

Nem tudom ha van köztetek meg ilyen ember, azzal ervel hogy ö fazik es amug is 8 orat dolgozik faradt.

Bent jatszik vele de ki nem hajlando vinni.

Nekem kell ki vinni napi 2x, en is fazom nekem isndolgom lenne de ez van. Az idö alatt en is meg tudnek fözni, fel tudnek mosni.. stb

Gyerek 1 eves egyebkent meg baba kocsiba jol el van kint.

2022. jan. 23. 09:15
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem a kérdezőnek az is megfelelne, ha ő menne ki sétálni, cserébe apa főz és takarít. De valószínűleg a munka is megvárja. És folyik el az ideje.
2022. jan. 23. 10:27
 32/64 anonim ***** válasza:
91%
Ezek szerint neked inkább egy kis kikapcsolódás hiányzik. Ha megtehetitek,akkor hívj bébiszittert. Heti egy óra nem sok anyagilag. Vagy csak fogd magad,és menj el egyedül valahova. Addig apa vigyáz a kicsire. A házimunka meg rosszabb esetben megvár,jobb esetben meg apuka besegít.
2022. jan. 23. 10:29
 33/64 anonim ***** válasza:
76%

"27/32 A kérdező kommentje:

Nem varom el, hogy minden nap de egy heten egy alkalommal egy orat igazan jol esne ha egyedül nyugodtan vegezhetnem a dolgom."

Akkor miért nem ezt mondot, te...te nő?

Mond meg a kanidnak, hogy fogja magát, meg a (talán)kölkét, és húzzon ahová akar, mert kell egy kis egyedüllét!

2022. jan. 23. 10:31
 34/64 anonim ***** válasza:
74%
33-as leirta a lenyeget. Minden mas csak fingreszeles.
2022. jan. 23. 11:04
 35/64 anonim ***** válasza:
65%
Ha este szexet akar, mondd meg neki, hogy sajnos fázol.
2022. jan. 23. 12:01
 36/64 anonim ***** válasza:
83%
Nekem sincs gyerekem, így én is tudok tanácsot adni. Beszéld meg inkább a férjeddel ezt a dolot😊
2022. jan. 23. 12:12
 37/64 anonim ***** válasza:
28%

Ha ottvon vagy, ő dolhozik akkor nem ráérsz kivinni?

Nem egész napos program megfőzni, meg felmosni a padlót. Van időd kivinni ha annyira fontosnak tartod. A szomszédom ilyen...egy leves megfőzése neki 2 nap a felkészüléssel, annyira elhúzza a dolgot.

2022. jan. 23. 12:13
 38/64 anonim ***** válasza:
49%
És akkor csodálkozunk,hogy az emberek nagyobbik része már gyerekkorától kezdve gurul.. Egész télen nem viszitek ki a gyereket mozogni ,mert hideg van ? :D Nektek is biztos megárt fél óra mozgás naponta .. :D
2022. jan. 23. 12:27
 39/64 anonim ***** válasza:
81%

Vidd ki akkor te, ő meg addig főzzön meg és mosson fel.

Tudnám,hogy miért nem vele beszéled meg és miért kell erről egy kérdést kiírni vadidegeneknek?

2022. jan. 23. 13:13
 40/64 anonim ***** válasza:
67%

"Ha este szexet akar, mondd meg neki, hogy sajnos fázol."

Igen, ahelyett, hogy megbeszélnék normálisan, illetve anyuka is próbálna kompromisszumot kötni (szemmel láthatóan nem akar, mivel az apuka dolgozik, és még munka után is foglalkozik a gyerekkel), zsarolja a szexszel! Okos. Aztán meg pillázik, ha apuka más nőnél fogja keresni azt, amit otthon nem kap meg..

2022. jan. 23. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!