Miért zsarol ezzel mindig anyám?
Tanultam hegedülni 7 évig, az utolsó 2 évben még jártam mellé Zenekarra is. Miután abbahagytam a zenekarból is kiléptem, de nemrég ideiglenenes visszamentem pár hónapja, hogy besegítsek. De nekem már ennyi elég volt és szeretnék újra kilépni, de anyám nagyon akarja hogy járják és mindig azzal zsarol hogyha nem megyek el akkor eltilt a géptől meg ilyesmi. Mit csináljak?
17/f
Figyeld meg a viselkedésedet az idő alatt amíg anyád akarata által cselekedsz és figyeld meg az idő alatt a viselkedésedet amíg a saját akaratod által viselkedsz.
(nehéz ez, még a fölnőtt emberek sem értik a dolgaik működésük által kiváltott reakciókat ésszerűen kezelni még családon belül sem)
Feltételezem az anyád sokszorosával többet tud a világ HELYES működéséről mint te, ezért jobbnak látja ha kapcsolatokat építesz és fejleszted a tudásodat mint ha egyedül egy szobában nyomkodod a géped vagy a legokosabb részedet az okos telefonodat és mindenféle idiótasággal ütöd el a saját (értékes/ értéktelen)idődet.
Amíg nem vagy 18 éves addig engedelmeskedj, utána is érdemes ha a szüleid nyakán akarsz lógni és nem vállalni a saját életedért a felelősségét elköltözve otthonról.
Az a baj, hogy anyád másik generáció aki tisztában van a valós értékek megszerzés/ felhalmozásával;
kapcsolatteremtés, készségfejlesztés, sport/ mozgás, táplálkozás, ...
te pedig nem érted még, hogy ezeknek a dolgoknak a későbbiekben milyen eget rengető előnyei lesznek az életed helyes úton való MEGTARTÁSÁBAN, kiépítéseben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!