Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El tud múlni egy anyai szeretet?

El tud múlni egy anyai szeretet?

Figyelt kérdés

Anyu olyan velem mint szokott lenni, jó az alapviszonyunk, de régen minden nap hívott, mostmár nem, és amikor telózunk, elköszönésnél mondom neki hogy szeretem ő pedig nem, csak elköszön utána és leteszi. Úgy érzem magam mint egy kapcsolatban, mikor elhidegül a második fél. Tudom, hogy nagyon rossz hasonlat. Csak nagyon fáj. Most nala töltöttem a hétvégét és ágyba hozta a kávét meg a reggelit, elkényeztetett, rengeteget beszélgettünk, nagyon jó volt. Ma fel se vette nekem a telefont és hiányzik, úgy érzem hogy kötődöm hozzá ő meg nem már. 23/l

Nem bántottam és nem vesztünk össze

2022. jan. 18. 22:40
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
63%
El.
2022. jan. 19. 21:45
 32/33 anonim ***** válasza:
86%

Ma fel se vette nekem a telefont és hiányzik, úgy érzem hogy kötődöm hozzá ő meg nem már. - kérdező, FELNŐTT nő vagy, illene normálizálni anyukáddal a kapcsolatot, értsd, nem hívogatod minden nap vagy nem kezdesz hisztizni, ha valamiért épp nem veszi fel a telefont.

Nem 3 éves vagy, aki az anyja sggében mászkál egész nap, hagyd békén őt kicsit.

2022. jan. 20. 06:33
 33/33 anonim ***** válasza:
84%
Úgy beszelsz anyukádról, mintha a szerelmed lenne. Olvass vissza, látni fogod te is. Túlzás, amit vársz tőle. Ezeket a partneredtől kellene várnod, nem anyukádtól. Kicsit rendet kéne tenni a fejedben.
2022. jan. 20. 08:28
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!