Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El tud múlni egy anyai szeretet?

El tud múlni egy anyai szeretet?

Figyelt kérdés

Anyu olyan velem mint szokott lenni, jó az alapviszonyunk, de régen minden nap hívott, mostmár nem, és amikor telózunk, elköszönésnél mondom neki hogy szeretem ő pedig nem, csak elköszön utána és leteszi. Úgy érzem magam mint egy kapcsolatban, mikor elhidegül a második fél. Tudom, hogy nagyon rossz hasonlat. Csak nagyon fáj. Most nala töltöttem a hétvégét és ágyba hozta a kávét meg a reggelit, elkényeztetett, rengeteget beszélgettünk, nagyon jó volt. Ma fel se vette nekem a telefont és hiányzik, úgy érzem hogy kötődöm hozzá ő meg nem már. 23/l

Nem bántottam és nem vesztünk össze

2022. jan. 18. 22:40
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
95%
lehet más dolga volt, nem vette sézre.
2022. jan. 18. 22:42
 2/33 anonim ***** válasza:
96%
Elkezdett felnőttként bánni veled.
2022. jan. 18. 22:44
 3/33 A kérdező kommentje:
Felnőttként... Régebben ő maga mondta hogy mindig a picikéje leszek. :(
2022. jan. 18. 22:47
 4/33 anonim ***** válasza:
92%
Figyelj, teljesen normális ahogy alakul a kapcsolatotok, ezt leválásnak hívják. Az lenne problémás, ha mindig a nyakadon lógna.
2022. jan. 18. 22:50
 5/33 anonim ***** válasza:
59%
Gondolom észrevette hogy úgy viselkedsz mint egy ovis, és próbál ráébreszteni, hogy felnőtt ember vagy
2022. jan. 18. 22:50
 6/33 anonim ***** válasza:
90%
Ugyanebben a helyzetben vagyok.Mindig együtt vásárolgattunk,szinte minden nap találkoztunk.Ugyanígy éreztem,hogy nem szeret már.Aztán kiderült,hogy súlyos gondjai vannak,amikkel nem akart engem terhelni.Nem lehet,hogy a te anyukád is egy nehéz időszakon megy át?
2022. jan. 18. 22:51
 7/33 A kérdező kommentje:

Antidepit szed mert tavasszal pszichiátrián volt, meg sokat dolgozik, orvos és sokszor egész nap oltasokat ad be.

Miért viselkednék úgy mint egy ovis? Bújj már el.

2022. jan. 18. 22:55
 8/33 anonim ***** válasza:
83%
Anyud viselkedése normális. elengedett, ez a legjobb dolog amit egy szülő tehet.
2022. jan. 18. 22:57
 9/33 anonim ***** válasza:
58%
Mert anyád szoknyája alá akarsz bújni
2022. jan. 18. 22:57
 10/33 anonim ***** válasza:
93%
Próbálj anyukádnak segíteni vagy programot szervezni vele ahol lazíthat,kell neki egy kis idő mire helyrejön lelkileg.
2022. jan. 18. 22:59
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!