Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » El tud múlni egy anyai szeretet?

El tud múlni egy anyai szeretet?

Figyelt kérdés

Anyu olyan velem mint szokott lenni, jó az alapviszonyunk, de régen minden nap hívott, mostmár nem, és amikor telózunk, elköszönésnél mondom neki hogy szeretem ő pedig nem, csak elköszön utána és leteszi. Úgy érzem magam mint egy kapcsolatban, mikor elhidegül a második fél. Tudom, hogy nagyon rossz hasonlat. Csak nagyon fáj. Most nala töltöttem a hétvégét és ágyba hozta a kávét meg a reggelit, elkényeztetett, rengeteget beszélgettünk, nagyon jó volt. Ma fel se vette nekem a telefont és hiányzik, úgy érzem hogy kötődöm hozzá ő meg nem már. 23/l

Nem bántottam és nem vesztünk össze

2022. jan. 18. 22:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
94%
7: ha depis, akkor miért csodálkozol azon, hogy apátiában van...???
2022. jan. 19. 10:06
 22/33 anonim ***** válasza:
11%
Érzelmileg labilis anyád van!Aki ráadásul egy önző dög!
2022. jan. 19. 10:39
 23/33 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a megnyugtató válaszokat, történeteket. Az utolsó valaszadónak a pestisen kívül egyebet nem kívánok (22). Amúgy együtt élek a párommal, akit nem zavar a szoros kapcsolatom a családommal, mivel neki is az van (mármint az enyémmel).
2022. jan. 19. 10:47
 24/33 anonim ***** válasza:
64%

22 és 24. Ha kötözködsz, ne csodálkozz hogy pofán vágnak. Te dögözted valakinek az anyját, személyeskedtél "olyan vagy mint az anyád" és irtô rosszindulatú hangnemben írtál. Mire számítottál, hogy majd le okézza amit írtál?😂

Egyébkènt én is megátkozlak most, remélem covidos leszel még 100.-ik oltàs után is.

Remélem tudod hogy a cigányátok fog mint a tinta :)

2022. jan. 19. 11:36
 25/33 anonim ***** válasza:
91%
Depresszióval a betegnek nem marad ráadás energiája még szeretni is.
2022. jan. 19. 12:49
 26/33 anonim ***** válasza:
95%

Igaz, mi igaz, intelligens, kulturált, 23 éves nő valóban nem használ olyan töltelék kifejezéseket (anonim oldalon sem), mint: "Bújj már el." és "[...] a pestisen kívül egyebet nem kívánok." - ez a stílus olyan általános iskola felső évfolyam, és akkor is kínos.

A Kérdezővel addig lehetett együtt érezni, amíg az édesanyja állapota ki nem derült. Innentől - a megnyilvánulásaival együtt - én valóban úgy gondolom, hogy érzéketlen és egoista.

2022. jan. 19. 13:28
 27/33 anonim ***** válasza:
15%
World first problem.....
2022. jan. 19. 13:39
 28/33 anonim ***** válasza:
7%
Túlságosan kötődsz édesanyádhoz.Egy kicsit el kell engedned a kezét,mert később ha már ne adj isten nem lesz, sokkal nehezebb lesz.Tapasztalatból irom,én tavaly vesztettem el édesapámat. Ettől függetlenül éljen sokáig. 26/F
2022. jan. 19. 13:51
 29/33 anonim ***** válasza:
91%

Anyukád kiégett, pszichésen megbillent, ami nem is csoda ebben a rohadó egészségügyben.

Neked kellene őt "babusgatni" nem pedig nyalogatni a nem létező sebeidet.

És még le is írod, milyen gondban van, mint valami fogykós. Szégyelld magad...

2022. jan. 19. 13:52
 30/33 anonim ***** válasza:
90%

Teljesen normális, hogy az idő során változik a szülő-gyermek-kapcsolat, elvégre a gyerek is felnő, és egy szülő is el tud fáradni, meg neki is lehetnek problémái.

Az ő szakmájában pláne előfordulhat és pláne most, hogy erőforrásaiból már nem futja a te kényeztetésére.

Ha valóban őt szereted (és nem csak az ágyba vitt reggelit), akkor ne csak azt mondd neki, hogy "szeretlek", hanem azt, hogy "anyu, főztem, vihetek neked belőle két adaggal?", esetleg "tudom, hogy most rengeteg a munkád, tudok neked segíteni valamivel?"

2022. jan. 19. 14:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!