Tisztelet a kivételnek! A kis iskolások dobálják hóval a kutyáimat jó kerítésen belül vannak a kutyák de akkor se engedhető meg ez nekik ha én dobálnám az ővékét akkor persze lenne harag de én ne haragudjak mi? Hát nem így megy ez pofátlanság mondtam nekik takarodjanak innen és ne lássak ilyet még egyszer ilyet nem szabad csinálni.
Kedves ismerősöm, végtelenül jámbor és béketűrő ember mondta hasonló szituban: ha még egyszer ezt teszed, letöröm a kezed és a hátadba szúrom. Nem kiabált, még csak fel sem emelte a hangját, mégis volt valami olyan erő a közlési módjában, hogy a neveletlen kölykök inkább kikerülték ezután.
2022. jan. 17. 13:21
22/35 anonim válasza:
14# Szóval ha ugat a kutya, ő a hibás, hergeljék csak a gyerekek a dobálózással, attól még a kutya és a gazdája hibája?
2022. jan. 17. 14:16
23/35 anonim válasza:
Filmezd le, amikor dobálják a kutyát.
2022. jan. 17. 14:51
24/35 anonim válasza:
A cigányokkal kapcsolatos válaszokat törölték, vajon miért? Azért, mert ők nem ehhez a kérdéshez tartoznak, vagy egyszerűen tilos róluk bármi rosszat mondani?
2022. jan. 17. 15:44
25/35 anonim válasza:
#24 Nekem eddig minden kérdésem és válaszom törölték amiben szerepelt a "cigány" vagy "roma" kifejezés.
2022. jan. 17. 15:47
26/35 anonim válasza:
Van amúgy valódi kérdés is, vagy csak iylen beszélgetős műsor, hogy mit csináltál? Normál felnőtt amúgy simán átsétált volna és szól az egyik tanárnak, hogy szünetben figyeljenek a gyerekekre, aztán ennyi.
2022. jan. 17. 16:50
27/35 A kérdező kommentje:
Majd szólok ha előfordul még ilyen
2022. jan. 17. 17:03
28/35 anonim válasza:
24.: Én cigányoztam, de mind1, mert egyébként is 10%-os volt :D
Pedig csak az élettapasztalataimat osztottam meg, nem értem, mi volt benne haszontalan!
Nézd, ez már ugyanúgy az ő országuk is! Ők ugye nemcsak bejöttek és elszaporodtak, hanem ő nekik is ugyanolyan jogaik vannak. Érted, ők is hazafiként küzdöttek az országért...
2022. jan. 17. 22:23
29/35 anonim válasza:
Gondolom a kognitív disszonancia miatt. Mint amikor egy jó érzésű ember meglátja a kis 3 éves Raffaelót, és elszégyelli magát, hogy egy gyerek hogy válthat ki belőle ekkora undort és unszimpátiát, ráadásul már ilyen fiatalon!
2022. jan. 17. 22:33
30/35 anonim válasza:
Én eskü beszereznék egy hóágyút, elbújnék és lőném őket :DDDDDDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!