Milyen nevelés ez kedves szülők?
Tisztelet a kivételnek! A kis iskolások dobálják hóval a kutyáimat jó kerítésen belül vannak a kutyák de akkor se engedhető meg ez nekik ha én dobálnám az ővékét akkor persze lenne harag de én ne haragudjak mi? Hát nem így megy ez pofátlanság mondtam nekik takarodjanak innen és ne lássak ilyet még egyszer ilyet nem szabad csinálni.
Az általános iskolával szembe lakók
Egy gyerek nem tudja mit csinál, oké? Ne hibáztassátok őket! Gyerekként mi is bántottunk állatokat, mégis jó lelkű vagyok. Hogy miért tettük? Mert minket is bántottak a cigányok az iskolában, ezt tanultuk meg akkoriban!
A magyarokat terrorizáló gyerekeket szép szóval nem lehetett meggyőzni, hogy ez miért rossz. Ha kapott volna egy jó nagy pofont, (mint ahogy mi is megérdemeltük volna) akkor rögtön megértette volna a tettei súlyosságát. De az az igazság, hogy a tanárok mindig is a cigányokat védték!
Az egyik haveromnak volt egy cigány haverja. Állandóan ajnározta, hogy milyen jó gyerek. Aztán egyszer berúgva elmesélte, hogy régen együtt játszott a gyerekkel, és egy kis macska megkarmolta a cigányt. Aki erre azt mondta a haveromnak, hogy na most ezt visszakapja, emelje fel és tartsa, behúz neki egyet. A haver mondta neki, hogy oké, de ne erősen, és naivan arra számított, hogy majd egy cigány kegyelmes lesz. Teljes erejéből arcba küldte a macskát... És nem volt gyenge gyerek...
Én nem akarok ötleteket adni, de mikor anno általános iskolás voltam, a suliból pár gyerek mindig piszkálta a suli mellett pár házzal arrébb levő kutyát. Dobálták, hergelték meg mindenféle szir-sz*rt bedobáltak neki. Úgy lett vége a dolognak hogy a gazda kiment és közölte h ha mégegyszer meglátja őket a ház előtt akkor elvágja a torkukat.
De mondom, én nem akarok ötleteket adni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!