Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Milyen nevelés ez kedves szülők?

Milyen nevelés ez kedves szülők?

Figyelt kérdés

Tisztelet a kivételnek! A kis iskolások dobálják hóval a kutyáimat jó kerítésen belül vannak a kutyák de akkor se engedhető meg ez nekik ha én dobálnám az ővékét akkor persze lenne harag de én ne haragudjak mi? Hát nem így megy ez pofátlanság mondtam nekik takarodjanak innen és ne lássak ilyet még egyszer ilyet nem szabad csinálni.

Az általános iskolával szembe lakók

2022. jan. 17. 12:19
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
86%

Állatkát bántani, az nálam is kiverné a biztit.

Suliban is tanulhatnának erről.

Na meg ugye a szülői házban is.

2022. jan. 17. 12:21
 2/35 A kérdező kommentje:
Hát igen
2022. jan. 17. 12:23
 3/35 anonim ***** válasza:
89%

Hóval dobálódzni játék, de nem egy állatot, amikor az láthatóan fél ettől.

Mondjuk nekem vagy később a gyerekeimnek ezt nem kellett külön nevelni, mert ez lelkiség kérdése.

Jól tetted, hogy szóltál, nem vagy köteles eltűrni.

Ha legközelebb is előfordul, bemész az igazgatóhoz és elmondod.

2022. jan. 17. 12:26
 4/35 anonim ***** válasza:
81%
Miután rájuk szóltál, mi történt? Folytatták?
2022. jan. 17. 12:26
 5/35 anonim ***** válasza:
59%

Ha szeretnél változást, akkor menj be az iskolába, hogy beszéljenek el erről a gyerekekkel, hogy (ne legyen havas a kutya - áthúzva), ne stresszeljék a kutyákat.

Ha csak puffogni jöttél fel, akkor mérgelődjünk tovább magunkban ezen a neveletlen generáción.

2022. jan. 17. 12:27
 6/35 anonim ***** válasza:
86%

Ez úgy lenne fair, ha a kutya vissza tudna dobni.

Egyébként menj be az iskolába, mutasd meg az igazgatónak, hogy mely gyerekek csinálják ezt. Az igazgató kikeresi a nyilvántartásból a szüleinek a telefonszámát és berendeli egy adott időpontban őket. Te is legyél ott és mondd el nekik, hogy miket csinálnak a kölykei. Talán megoldja a problémát.

2022. jan. 17. 12:28
 7/35 anonim ***** válasza:
96%
Panaszt tennék a helyedben az iskolában.
2022. jan. 17. 12:31
 8/35 A kérdező kommentje:
Értem hát ha előfordul még egy ilyen akkor szólok most csak figyelmeztettem hogy ne történjen ilyen még egyszer
2022. jan. 17. 12:36
 9/35 anonim ***** válasza:
82%
Dobd fejbe a gyereket a hógolyóval, aztán magyarázd el neki hogy na a kutya is ugyanezt érzi, jó érzés, mi? Lehet lepontozni, én tartom magam a véleményemhez.
2022. jan. 17. 12:37
 10/35 anonim ***** válasza:
90%

Miért nem dobod vissza őket?

Engem egyszer fürdően vizipisztolyoztak, vettem egyet én is és telibe arcon küldtem a kölyköt. Utána már nem nevetett, anyukával elhúztak. Ezeket is kimennék, arcon dobnám hógolyóval. Ha jönnek pampogni a szülők akkor rendőrt hívnék és feljelentést tennék.

2022. jan. 17. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!