Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem lenne furcsa,hogy így...

Nem lenne furcsa,hogy így taperolják a lányotokat ?

Figyelt kérdés
Bemutatta a barátját, már nem tinik,a srác 32 éves. Állandóan a lányomon volt a keze. Vagy a combját fogta, vagy a derekát, de még sétálás közben is miközben fogták egymás kezét, csókolgatta a kezét. Mikor a srác ült,lányom mellette állt, akkor is állandóan a combján volt a keze. Félrehivta csókolózni meg ilyenek. Már én éreztem magam kellemetlenül.
2022. jan. 11. 15:29
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
74%

Csak szólok, 30-35 évvel ezelőtt az akkori fiatalok ugyanígy viselkedtek. És akkor valahogy nem is akadt fönn rajta senki, maximum az akkori 60-70 éves öregek.

Az utóbbi 30 évben rettenetes prűd lett a társadalom.

2022. jan. 12. 09:31
 32/32 anonim ***** válasza:
85%

#31: Pontosan!

De egy derékátfogást még az _akkori_ 70évesek se kifogásoltak volna, mert az ő fiatalkorukban is teljesen elfogadott volt....

Tényleg nem értem ezt a pszeudo-prüdériát, mikor a közvélekedésben már az megy, hogy 15évesen ciki szűznek lenni..

2022. jan. 12. 09:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!