Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fogdozzák a barátnőmet, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogdozzák a barátnőmet, mit tegye?

Figyelt kérdés
Van egy srác a sulimban, aki a barátnőmet folyamatosan taperolja és írogat neki olyanokat, mint a szerelmesek. De közben az évfolyamában sorozatban húzza meg a lányokat, össze-vissza kavar mindenkivel. Látókörébe került a barátnőm, akit, ha tud, akkor megtaperol. Nyilván ő nem engedi, de most ha egy óvatlan pillanatban odanyúl neki, nem tud ellene mit tenni, ezt meg is értem. Viszont én szeretem őt, persze, de nem vagyok az a hű de féltékeny típus. De ez már nekem is sok, hogy rányomult és taperolja őt. Nem tudok mit tenni, beszéltem vele, ennek ellenére is teszi, amit eddig. Nekem viszont vannak céljaim, amiket szeretnék megvalósítani, nem szeretném kirúgatni magam a gimiből. Egyébként sem vagyok egy balhés gyerek, bárkivel hajlandó vagyok megbeszélni mindent, nem szeretem a bunyózással járó "lerendezem dolgot". Viszont így tényleg nem tudom, hogy mit tegyek. Egyszer biztos, hogy nagyon elfog durranni az agyam, ha már nagyon megelégelem, de nem szeretném, ha ez az iskolai dolgaimat befolyásolná.

#barátnő #taperolják #fogdozzák
2017. jan. 10. 18:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%
Szólj rá, hogy fejezze be, azt amit most csinál, és hogy taperoljon mást ;)
2017. jan. 10. 18:44
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd helyében én biztosan orrba nyomtam volna a srácot (és meg is tettem mikor egy srác engem akart fogdosni).

Amúgy nem kell feltétlenül összeverned, viszont annyi bátorságod pasi létedre igazán legyen, hogy legalább összeszólalkoztok. Amúgy én elit iskolába járok, nagyon szigorú szabályokkal, és verekedésért még sosem rúgtak ki senkit, csupán igazgatóit kapott, aminek meg nincs túl nagy jelentősége igazából, a későbbiekben sehol sem marad nyoma a bizonyítványodban.

2017. jan. 10. 18:48
 3/16 anonim ***** válasza:
0%
Pld. tanuld meg a magyar nyelvet!
2017. jan. 10. 18:48
 4/16 A kérdező kommentje:

Kettes: beszéltem vele, azért írtam, hogy még ennek ellenére sem állt le.

Hármas: hidd el, megtanultam. Ment a dislike.

2017. jan. 10. 18:56
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ha elkapod a torkát csak annyira hogy falhoz nyomd csajod előtt az meg tökön rúgja mindenki jól jár ja mégse... :D nem kell megverni de valami ilyesmivel tudathatnád vele vannak dolgok amiket tiszteletben kell tartani mert ha ő megfogdossa őt akkor ennek kölcsönösnek kell lennie tehát ha azt nézzük amit mondtam nem is olyan durva ;)
2017. jan. 10. 18:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a fiu bsszus.... Hát verd ki pár fogát hogy a barátnőddel ne szórakozzon...
2017. jan. 10. 19:01
 7/16 anonim válasza:
100%

Ha egy ilyen alap dologtól se tudod meg védeni a barátnőd,akkor szerinted mit érhetsz a párod szemében?

Embereld meg magad vagy.

2017. jan. 10. 19:05
 8/16 Chopen ***** válasza:
100%
#6-t támogatom, verd össze.
2017. jan. 10. 19:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én már kb. a 2. alaklom után fossá vertem volna ezt a hülyegyereket :D

Mond meg neki, hogy ha még egyszer rossz helyen járnak az ujjai, testi fenyítést alkalmazol (kell ez a kifejezés, mert menő :DDD).

Aztán ha nem áll le, akkor suli után / kívül szépen állcsúcson küldöd, egy erős, jól irányzott ütéstől 100%, hogy kifekszik, és elájul kicsikét..

Azt nem ajánlom, hogy halántékon üsd, mert abba bele halhat, aztán se élet, se iskola, se barátnő.

Sok szerencsét, zsepit vigyél, ha esetleg vér folyik!

Várom a választ, ahol leírod, mi történt :D

2017. jan. 10. 19:15
 10/16 Templeton Peck válasza:
100%
Szó nélkül mikor akcióba van a gyerek verd be a fejét a csába, ember tegnap még beat, holnap már disco. Reméllem érted mire gondolok!
2017. jan. 10. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!