Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogdozzák a barátnőmet, mit tegye?
A barátnőd helyében én biztosan orrba nyomtam volna a srácot (és meg is tettem mikor egy srác engem akart fogdosni).
Amúgy nem kell feltétlenül összeverned, viszont annyi bátorságod pasi létedre igazán legyen, hogy legalább összeszólalkoztok. Amúgy én elit iskolába járok, nagyon szigorú szabályokkal, és verekedésért még sosem rúgtak ki senkit, csupán igazgatóit kapott, aminek meg nincs túl nagy jelentősége igazából, a későbbiekben sehol sem marad nyoma a bizonyítványodban.
Kettes: beszéltem vele, azért írtam, hogy még ennek ellenére sem állt le.
Hármas: hidd el, megtanultam. Ment a dislike.
Ha egy ilyen alap dologtól se tudod meg védeni a barátnőd,akkor szerinted mit érhetsz a párod szemében?
Embereld meg magad vagy.
Hát nem tudom, én már kb. a 2. alaklom után fossá vertem volna ezt a hülyegyereket :D
Mond meg neki, hogy ha még egyszer rossz helyen járnak az ujjai, testi fenyítést alkalmazol (kell ez a kifejezés, mert menő :DDD).
Aztán ha nem áll le, akkor suli után / kívül szépen állcsúcson küldöd, egy erős, jól irányzott ütéstől 100%, hogy kifekszik, és elájul kicsikét..
Azt nem ajánlom, hogy halántékon üsd, mert abba bele halhat, aztán se élet, se iskola, se barátnő.
Sok szerencsét, zsepit vigyél, ha esetleg vér folyik!
Várom a választ, ahol leírod, mi történt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!