Bunkosag szolni, hogy ne taperoljak a kutyamat?
Van egy 4 honapos kutyusom, gyonyoruseges es nagyon kedves. Ha ucsorgok valahol es megkerdezes utan megsimizik, nem zavar, hadd szocializalodjon.
Viszont baromira elegem van belole, hogy mikozben setalok a kutyaval, megallitanak, koszones nelkul letamadnak h "milyen fajta????" meg hogy "mennyi idos"?? es mar nyulkalnak is a kutyahoz. Senki le se xarja hogy epp dolgom van, megyek valahova, vagy egyszeruen csak nem kell mindig mindenhez hozzanyulni ami megtetszik.
Nem ertem, mert en is vilag eletemben oda meg vissza voltam az aranyos kiksutyakert de ugy 7 eves korom ota sikerult kinonom abbol, hogy fogdosni akarjam oket.
Ra szabad szolni az emberekre, hogy ne taperoljak a kutyamat? Azt nem mondhatom h harap, mert tenyleg kedvs kutyus, mindenkinek orul.
Ez a bolhairtos jo otlet, koszonom :)
Amugy shiba inu.. Eleg ritka, ugyhogy tenyleg szo szerint keptelenseg vele ugy elmenni barhova, hogy ne akarjak a jarokelok abajgatni.. Eleinte nem zavart, de mar baromira unom.
Én nagyon megválogatom, ki símogathatja meg, ki nem...
Többnyire, ha kérdezik, egyszerűen mondom, hogy nem símogathatják meg. Ha szó nélkül nyúlnának érte, a kutya elé állok, vagy abszolút félrevonom, plussz elterelem a figyelmét. Ha valaki gügyögni kezd neki (idegesíteni kezdi) azonnal jutalomfalat elő, leültetés, stb. Gügyögjön magának az idióta. :D
Volt hogy megszóltak, hogy nem engedtem a símogatást, de különösebben nem érdekel. Annyit nem ér nekem a dolog, hogy a nagy nehezen nyugalomban tartott kiskutyámat hozzá nem értő, 5mp alatt megőrjítse.
Én úgy látom, hogy mi, kiskutyások szemszögéből igazából ők a bunkók, tisztelet a kivételnek persze, akik jól tudnak közeledni a kutyához. Sajnos olyannal kevesen találkozunk.
Keveset*
Úgyhogy szólj rájuk nyugodtan, és ne érdekeljen hogy tetszik e nekik, vagy sem. Állatkertben van kisállatsímogató, ha minden vágyuk hogy random állatokat taperoljanak. Vagy tartsanak, neveljenek kutyát. o.O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!