Jövő héten fogjuk elhozni az első kutyámat, egy kis Yorkit. Mit kell neki így elsőre megvenni?
Van már egy németjuhászunk,de Ő kinti kutyus.Neki is vannak fésűi,keféi de gondolom egy Yorkinak több minden kell.
A pelusa,a kajája már meg van.
Segítenétek hogy még mit szerezzek be neki?
Vagy csak én izgulom túl a dolgot? :)
köszönöm!
Kell neki két kicsi (ajánlom fém) tálka.
Kutyakaja.
Te izgulod túl a dolgot:) Majd ha ott lesz jönni fog az magától,hogy mit kell még beszerezned:)
Jó kiskutyázást :D
Egy evő és egy ivó tál, valami jó minőségű kaja (Acana, Orijen, Brit Premium, stb.)
Keféből ezt ajánlom: [link]
1-2 plüss, labda, ilyen csavart izé: [link]
Ezeket szeretik a kutyák.
Legyen fekhelye (az enyémnek is van, soha nem aludt benne, mindig mellettem alszik:)
Vegyél neki hámot, pórázt.
De ami a legfontosabb! Van még egy heted, olvasd el Jan Fennel Kutyapszichológia c. könyvét. Neten sok helyen fönt van, le tudod tölteni.
Olvasd el, és igyekezz mindent a könyvben leírtak szerint csinálni az első naptól.
Én is mostanában szeretnék Yorkit venni.
Te melyik kennelből veszed?
Jaj nagyon köszönöm a kedvességeteket! :)
de jó h ilyen segítőkészek vagytok!
Tápja meg van,alvós helye meg van,de tuti mellettem fog aludni :)
tálkákat kell még vennem.
Kedden este érkezik.már alig várom!!
Melyik kennelből lesz?
Ne aludjon melletted amúgy... Így szokott kezdődni a kutya elrontása, mert "olyan kis cuki", ezért nincsenek szabályok amiket be kellene tartani.
Utolsó, az én yorkshireom is mellettem alszik, ettől függetlenül tökéletes a falkasorrend, terápiás kutyaként dolgozik gyerekek között.
Ha egy kutyával rendesen foglalkoznak, nevelik, akkor ez az alvás dolog nem fog problémát jelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!