Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyámat elütötte egy autó,...

A kutyámat elütötte egy autó, és eltört az első lába. Sínbe raktuk, de eléggé megdagadt a mancsa. Amúgy nem olyan rosszul van, sokat alszik, és tápláló ételeket kap. Mennyi idő múlva lehet levenni róla a sínt? Ki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés

2013. febr. 20. 14:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem tudom látta-e orvos, de ha még nem akkor mindenképp el kéne vinni. Mert röntgen nélkül nem nagyon lehet megállapítani, hogy mi a helyzet. A kutyák elég sok fájdalmat kibírnak.

És most ha beraktátok sínbe, de nem lett visszarakva a helyére a csont, akkor rosszabbul járhattok. Ez lenne az első, hogy orvos.

Ha volt orvosnál, akkor valszeg meg is mondta az orvos, hogy mennyi idő után lehet levenni.

2013. febr. 20. 14:54
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudjál, de még nem vitted orvoshoz? Lehet, hogy elmozdult a csont, vagy netán még belső sérülései is lehetnek! Ha eltört és összeforr, az is lehet, hogy nem rendesen a helyén van, és örök életében maradandó lesz neki!
2013. febr. 20. 14:54
 3/13 A kérdező kommentje:
El fogjuk vinni orvoshoz, még csak tegnap este történt.
2013. febr. 20. 15:01
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Es meddig akartok varni az orvossal??? mar reggel azonnal kellett volna, söt mar az is kesö lett volna!!!

En tutira felhajtottam volna egy allatorvost meg este!

2013. febr. 20. 15:04
 5/13 anonim ***** válasza:
96%
Most orvoshoz vinni!!
2013. febr. 20. 15:07
 6/13 anonim ***** válasza:
92%
Ha a te lábad törne el, azzal mikor mennél orvoshoz????
2013. febr. 20. 15:07
 7/13 anonim ***** válasza:
92%

Ha el akarjátok vinni orvoshoz, miért itt érdeklődsz, hogy mennyi ideig kell rajta tartani a sínt, amit ti rá tettetek?

Majd a doki megfelelően ellátja és megmondja hogy mit kell csinálni.

2013. febr. 20. 15:10
 8/13 anonim ***** válasza:
96%
Tényleg menni kell vele dokihoz a lehető leghamarabb, mert elcsesződhet az egész lába. Lehet hogy ha nem úgy forr össze, örök életre sántítani fog. Nekem is egyszer baleset érte a kutyámat, ő összebalhézott egy kutyával, és eltört 3 lábujja. Ott is bekötözték, és hamar viszonylag hamar meggyógyult. December 10.-én történt a baj, és szilveszter napján vette le a kötést a doki.
2013. febr. 20. 15:51
 9/13 anonim ***** válasza:
95%

Nekem a cicámnak tört egyszer el a lába. Az ország egyik legjobb ortopéd szakorvosa műtötte, de ennek ellenére is sánta maradt, olyan súlyos szilánkos törés volt, nagyon rossz helyen. Képzeld el mi lett volna ha nincs műtét... Nem tudhatod, hogy a te kutyusod sérülése mennyire súlyos.

Ráadásul mivel elütötte egy autó, az is előfordulhat, hogy valami más sérülése is van, ami szabad szemmel nem látható. Ilyen traumás esetnél AZONNAL állatorvoshoz kell menni.

2013. febr. 20. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:
90%

Azt a *** eget! azért ennyire ritkán háborodok fel egy ostoba, szánalmas és még sorolhatnám a jelzőket gazdin. Mi az, hogy eltört a kutya lába, és te itt ülsz a gép előtt, és kiírod, hogy hááát. tegnap ütötte el....

Ha az én kutyámat, sőt, tovább megyek, ha egy idegen kutyát ütnének el előttem én még az idegen kutyával is azonnal orvoshoz mennék... nem hogy a sajátomat kínozzam otthon...

Meg, hogy tudott a kutya az útra menni?

Miért vagy képtelen megnevelni? ha egy kicsit foglalkoznál azzal a szerencsétlennel, akkor megtaníthattad volna neki, hogy az útra nem mehet ki.

Komolyan mondom, hogy inkább ajándékozd el azt a kutyát, vagy vidd menhelyre, mert még az is jobb lenne neki!

Meg áll az eszem... hihetetlen vagy....Remélem egyszer megtapasztalod ugyan azt, amit most a kutyád...

2013. febr. 20. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!