A kutyámat elütötte egy autó, és eltört az első lába. Sínbe raktuk, de eléggé megdagadt a mancsa. Amúgy nem olyan rosszul van, sokat alszik, és tápláló ételeket kap. Mennyi idő múlva lehet levenni róla a sínt? Ki tud tanácsot adni?
rtg mindenképpen kellene...
nekem is volt olyan kutyám amelyiknek eltört a lába elvittem orvoshoz megröntgenezte és rögzítettük! Viszont nem lett aznap műtve mert nem volt szimpi a doki azt mondta örökre sánta marad és össze kell kapcsozni.. így nem ő műtötte még aznap este elvittem egy másik dokihoz aki nem volt bent így a rtg papírokat otthagytam a kollégájánál és másnap felhívtak, hogy következő nap megcsinálja a műtétet és úgy néz ki nem marad sánta és nem kell csavarozni platinával megtudják oldani ami benne maradhat örökre! ( úgy van a lábába ha bármi baj lenne akkor csak be kell bódítani és simán kihúzzák ) Természetesen a kutyámat hazavittem nem hagynám sehol és a törés után 3 napra műtötték! A műtét 2 éve volt azóta számos kiállításon eredményesen szerepelt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!