Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem lenne furcsa,hogy így...

Nem lenne furcsa,hogy így taperolják a lányotokat ?

Figyelt kérdés
Bemutatta a barátját, már nem tinik,a srác 32 éves. Állandóan a lányomon volt a keze. Vagy a combját fogta, vagy a derekát, de még sétálás közben is miközben fogták egymás kezét, csókolgatta a kezét. Mikor a srác ült,lányom mellette állt, akkor is állandóan a combján volt a keze. Félrehivta csókolózni meg ilyenek. Már én éreztem magam kellemetlenül.
2022. jan. 11. 15:29
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%

Fura, de ez van. A buszon, plázában stb nyilvános helyeken is szinte dugnak a fiatalok.

Az első barátom volt ilyen ragadvány, mindig tapadt volna rám mások előtt. Szerintem az ilyen azt hiszi hogy ez cuki, ezzel mutatja a külvilágnak mekkora láwwwcsiban van.

2022. jan. 11. 15:57
 12/32 anonim ***** válasza:
14%
Ha tényleg egy anyáról van szó a kérdező személyében, akkor szerintem egyszerűen féltékeny.... Hogy ő már kiöregedett ebből a korból, és nincs senkije...
2022. jan. 11. 16:03
 13/32 anonim ***** válasza:
81%
Édes Istenem! Mindig benyögi valaki ezt a féltékeny dumát.
2022. jan. 11. 16:05
 14/32 anonim ***** válasza:
69%
Még mindig jobb, mintha a phuntzee-ját fogdozta volna.
2022. jan. 11. 16:12
 15/32 anonim ***** válasza:
80%
Ilyen az mikor a kamukérdés gyártójánál a logika szikrája is hiányzik. 30+-os " gyerekek ", szóval papíron egy 50 körüli szülő tesz fel egy oylan kérdést ami még egy tizenévestől is szinte gyerekes volna.
2022. jan. 11. 16:15
 16/32 anonim ***** válasza:
85%
15: 5* :)
2022. jan. 11. 16:24
 17/32 anonim ***** válasza:
84%
15. A mai felgyorsult világban szerintem már 10-20 évnyi korkülönbség is nagyobb generációs szakadékokat tud okozni mint mondjuk az ezredfordulón.
2022. jan. 11. 16:29
 18/32 anonim ***** válasza:
9%
Számomra ez felháborító, de nézzétek el nekem. Nem tehetek róla, az én családom nem proli. Szóval nekem biztos nincs igazam. Az igazság az, hogy ez teljesen normális, sőt még vissza is fogják magukat. Biztos forrásból tudom, hogy a prolik simán dugnak úgy, hogy ott van a szobában a többi családtag, ez normális, természetes. Az állatvilágban is egymás előtt dugnak az állatok, ugye a prolik szívesen hivatkoznak az állatokra, nyilván ők is annak érzik magukat. Tehát kérdező, a lányod és barátja udvarias, visszafogott, tekintettel vannak rád!
2022. jan. 11. 16:44
 19/32 anonim ***** válasza:
62%
18. Tehát szerinted egy ötvenes anyuka örüljön hogy nem a szeme előtt kefélik meg a lányát? :D
2022. jan. 11. 16:57
 20/32 anonim ***** válasza:
56%

19: miről beszélsz...? Hogy fogják egymás kezét, meg átfogják a derekát...? Nálad ez a kefélés?

Agyaúristen... :-DDDDD

2022. jan. 11. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!