Nem lenne furcsa,hogy így taperolják a lányotokat ?
"Hogy fogják egymás kezét, meg átfogják a derekát...? Nálad ez a kefélés?"
Ez még szerintem sem az, de ahogy elnézem volt ott combfogdosás is, ami már egy kicsit magánügy kellene legyen.
Tudsz olvasni??? "a combján volt a keze". Ez nem fogdosás!
Finoma rátette a kezét a combjára....
Tényleg ennyire prűdek vagytok? Atyavilág...
Tényleg van, aki szerint a másik derekának/combjának megfogása ennyire felháborító??? Basszus, mintha a családi ebéd közben, az étkezőasztalon keféltek volna...könyörgöm 😅.
A szüleim még, közel 35 év házasság után is meg merészelik fogni egymás kezét, felháborító. Kérdező, ne a lányodékon vezesd le a langyos foxs kapcsolatod hiányosságaiból fakadó frusztrációd. Vagy szerinted az lenne az "elfogadott", ha vigyázzban ülnének egymás mellett, még a tekintetük se találkozzon, igaz? Ha abba fektetnél minimális energiát, hogy a saját, szánalmasan lapos, kapcsolatodon javíts, egyből boldogabb lennél.
A felrehivta csókolózni, valószínű azt jelenti, hogy ketten beszéltek vmirol és közben megcsokolta.
Teljesen természetes hogy fogják egymás combját, mi pl autóban is, az ő keze rajtam van. Hátul meg ül a gyerekunk. Ez annyira termeszetes. Hagyjad már oket szerelmesnek lenni.
Ne irigykedj a nővéredre kérdező!
Megvan a holnapi matek lecke?
Ebben semmi nincs, én is a barátom combjára teszem a kezem, meg ő is az enyémre. Nem dugja belém az ujját, egyszerűen csak ott van a keze, wow.
Vagy a derekamon, mert szeret, ebben semmi szexuális nincsen, ugyanis nyilvános helyen vagyunk.
Most mit szólnál, ha kb megdgná előtted a nőt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!