Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem lenne furcsa,hogy így...

Nem lenne furcsa,hogy így taperolják a lányotokat ?

Figyelt kérdés
Bemutatta a barátját, már nem tinik,a srác 32 éves. Állandóan a lányomon volt a keze. Vagy a combját fogta, vagy a derekát, de még sétálás közben is miközben fogták egymás kezét, csókolgatta a kezét. Mikor a srác ült,lányom mellette állt, akkor is állandóan a combján volt a keze. Félrehivta csókolózni meg ilyenek. Már én éreztem magam kellemetlenül.
2022. jan. 11. 15:29
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Én a srácot egyáltalán nem ilyennek ismertem.
2022. jan. 11. 15:30
 2/32 anonim ***** válasza:
75%
Hát én nő vagyok de nekem kellemetlen lenne, és nem azért mert prűd vagyok.
2022. jan. 11. 15:35
 3/32 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, mondd, hogy valami karikatúra akar lenni ez a kérdés...!

De akkor tedd hozzá, hogy melyik korábbi kérdést akarod karikírozni! :-DDD

Amúgy amikor te fiatal voltál, akkor két méter távolságból néztétek egymást a szerelmeddel? :-DDDDD

2022. jan. 11. 15:48
 4/32 anonim ***** válasza:
17%
Sajnos a mai világban minden a testiségről szól. :(
 5/32 anonim ***** válasza:
81%

Mi az, hogy nem ilyennek ismerted?

Óvodáskorában, vagy mikor? :-D

6/32 anonim ***** válasza:
78%

"Félrehivta csókolózni meg ilyenek."

Mondjuk nem tudom, ahhoz mit szóltál volna, ha a szemed előtt dugja le a nyelvét a torkán.

Szereti a lányodat, örülj neki, és ne irigykedj.

Vannak ilyen emberek, akiknek az érintés a szeretetnyelve, és a család előtt ezt nem szégyenlik. Ha a mellét, fenekét, ágyékát fogdosta volna, az durva lenne. De ebben nincs semmi kivetnivaló.

2022. jan. 11. 15:50
 7/32 anonim ***** válasza:
82%
Ezt nem felnőtt ember írta, hanem egy 13 éves gyerek
2022. jan. 11. 15:55
 8/32 anonim ***** válasza:
70%

"Amúgy amikor te fiatal voltál, akkor két méter távolságból néztétek egymást a szerelmeddel?"

Az rendben van hogy egymás mellett vannak, de társaságban akkor sem illene taperolni egymást.

2022. jan. 11. 15:56
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
A félrehívja csókolózni azért kicsit fura, de a többi szerintem nem az, gondolom még viszonylag friss kapcsolat és odavannak egymásért, azért ér hozzá folyamatosan. Teljesen oké, ha megfogja a kezét, átöleli a derekát vagy diszkréten a combjára teszi a kezét. Ez mind teljesen normális és amíg nem előtted nyalják-falják egymást, szerintem semmi gond sincs ezzel, illetlennek se gondolom.
 10/32 anonim ***** válasza:
83%
7: könnyen lehet.... :))))
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!