Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti_miket tanultatok szüleitektől?

Ti_miket tanultatok szüleitektől?

Figyelt kérdés
igazából bármi jöhet, amit úgy érzitek, tanultatok a szüleitektől
2022. jan. 4. 22:06
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
94%

Hogyan legyél profi hazudozó és manipulátor hogy elérd amit akarsz... :) Ja és hogy soha senkitől ne függj semmilyen formában...

Mivel extrém szigorú anyám volt így nagyon kitanultam hogyan kell hazudni szemrebbenés nélkül.

2022. jan. 5. 08:08
 22/37 anonim ***** válasza:
90%
Vannak itt sztorik bakker... :(
2022. jan. 5. 08:44
 23/37 anonim ***** válasza:
5%

a lelkisérült gyakoris idejön sírni.

Egy elvileg pozitiv töltetű kérdéshez.

2022. jan. 5. 08:47
 24/37 anonim ***** válasza:
97%

Leginkább azt tanultam meg, hogy milyen nem akarok lenni. Anyám egész életemben hazudott, vert, kihasznált, manipulált, adósságot csináltam miatta. Elhittem, amit mondott, fél millió mínusszal indított el az életbe.

Csak elrettentő példának jó. Hihetetlenül önző, a "csaknekemlegyenjó" típus.

A pozitív dolgaim a barátaim szüleitől, a tanáraimtól és a munkatársaimtól származnak.

2022. jan. 5. 08:52
 25/37 anonim ***** válasza:
88%
Semmit...
2022. jan. 5. 09:45
 26/37 anonim ***** válasza:
36%
Mindkét szülőm elhagyott. Rosszul vagyok, ha olyan családokat pillantok meg, amikor jókedvűek. Mehet a lepontozás. Csáó!
2022. jan. 5. 10:25
 27/37 anonim ***** válasza:
93%

10: Pl azt, hogy ha kevés a fizetés, azt is be lehet osztani, és lehet belőle takarékoskodni.

És azt is, hogy a tanulás nagyon fontos. A szüleimet-nagyszüleimet kisemmizték a komcsik, diplomás létükre fizikai munkát kellett végezniük, mert "deklasszált elemek" voltak. De mi gyerekek soha nem szenvedtünk hiányt semmiben. Nyilván nem voltak külföldi utazások a 60-70-es években, de olyan sose fordult elő, hogy pénzhiány miatt ne tudtunk volna elmenni osztálykirándulásra...

2022. jan. 5. 10:28
 28/37 anonim ***** válasza:
85%
Megtanultam járni, beszélni, felöltözni és egyedül tisztálkodni. Megtanították hogy ne nyúljak a konektorba, nem menjek át az úton csak miután szétnéztem. Ne egyek patkánymérget, ne igyak hígítót vagy fagyállót. Illetve megtanítottak sütni-főzni és a pénzel bánni, hogy inkább legyek takarékos még akkor is ha van bőven költeni valóm, és csak akkor vegyek meg valamit ami nem létfontosságú hogy legalább kettőt tudnék egyszerre venni.
2022. jan. 5. 10:54
 29/37 anonim ***** válasza:
94%
Arra, hogy ha probléma van, akkor nem megoldjuk, hanem összeomlunk.
2022. jan. 5. 11:11
 30/37 anonim ***** válasza:
100%
Apámtól azt tanultam meg, hogy ha van egy ötletem akkor legyen kitartásom a megvalósításához. Anyámtól azt tanultam, hogy ha valami nem sikerül akkor próbálkozzak újra optimistán.
2022. jan. 5. 12:09
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!