Jogosan várja el az anyám hogy december 24-én egész nap ne menjek el sehova otthonról, még délelőtt se?
Pedig szerintem délelőtt semmi gond nincs ezzel erkölcsileg. Karácsonyozás úgyis estefele van. Akkor se túl nagy. Nem jól látom? Mi a gond azzal ha délelőtt bemegyek a városba?
25/F
Vagy az is egy opció azon kívül amit a 20-as leírt, hogy anyád tudja, hogyha összejössz a haverokkal, akkor rendszerint ittasan kerülsz elő, majd úgy este 8-kor.
Erre meg senkinek semmi szüksége, rajtad kívül.
22-es, dehogy munkanap. Ledolgoztuk dec.11-én.
Az egy másik kérdés, hogy van, ahol ilyenkor is dolgoznak (pl. MÁV, Volánbusz, BKK, kórházak, rendőrség, tűzoltóság stb.).
....kereskedelem, vendéglátás, repterek, katonák, vámosok, állatgondozás, állatkertek, szociális munkások, üzemeltetési készenlétiek, ....csak így hirtelen a teljesség igénye nélkül, az általad felsoroltakon kívül.
#19-es azon kívül, hogy az édesanyja külön megkérte, hogy töltse vele a napot.
Nem kell mindenben lázadni kérdező, bármelyik másik nap bemehetsz a városba.
Segíts édesanyádnak, mutasd ki a szeretetedet Karácsony napján, erről szól az ünnep.
1-2 órára nem a világ leszaladni egy kicsit...
Más, ha egész nap nem segít semmiben, de erről nem esett szó, hogy délután mivel telik a nap...
Mondjuk menj el, és ne itt kérdezgess ostobaságokat.
25 évesen már eleve otthon sem kéne élned, legalábbis sokaknak igénye van az önállóságra abban a korban.
Nálunk délelőtt szabad program van mindig, mert az ebéd 20 perc alatt kész max., a fát feldíszítjük 21-22-e körül és akkor ki is takarítok utána.
24-e kora délután elmegyünk sétálni, aztán három-négy körül kezdem sütni az oldalast/húst estére.
Takarítani 24-én? Minek? Utáltam ezt, hogy 24-én csak az idegbaj megy, mert ebéd, vacsora készítés, takaríccsá, fát díszítünk meg még egy pogácsa is kell a sütőbe, nincsen ezer felesleges bromság az utolsó utáni pillanatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!