Jogosan várja el az anyám hogy december 24-én egész nap ne menjek el sehova otthonról, még délelőtt se?
Pedig szerintem délelőtt semmi gond nincs ezzel erkölcsileg. Karácsonyozás úgyis estefele van. Akkor se túl nagy. Nem jól látom? Mi a gond azzal ha délelőtt bemegyek a városba?
25/F
anyucipicifia...?
25évesen oda mész, ahová akarsz.
Akár örökre is.
Miert kene otthon ulj?Mert 24-e van?Es?Komolyan nem ertem az ilyen gondolkodasu embereket mint anyud:D
Ugyanolyan nap mint a tobbi
Este van csaladi vacsora ennyi
4-es Miben tud egy 25 eves fiu neki segiteni?Max porszivozni vagy szemetet kivinni tudja ennyi
Ezek nem egesz delelottos dolgok
A fennmarado idoben bemehet a varosba mar ennyi idosen
"Miben tud egy 25 eves fiu neki segiteni!"
????
Mondjuk feldíszíteni a fát.
Főzni, előkészíteni a vacsorát.
Megteríteni ünnepi módon az asztalt.
De az is lehet, hogy az anyja csak szeretné, ha együtt lennének.
Mi annó egész nap együtt voltunk a szüleimmel szenteste, nem csak este. Ugyanennek örülök a saját családomtól is. A férjem egy darabig próbálkozott, hogy elmegy reggel focizni a haverokkal, de nagyon utáltam. A haverok mind huszonéves, otthonélő fiatalok voltak, nekünk meg már volt addigra gyerekünk. Végül az lett a kompromisszum, hogy csak a szilveszter reggeli focin vett részt. :)
Szóval az elvárás nem szerencsés szó egy felnőtt gyerek esetében, de igen, én is annak örülnék, ha aznap már nem mászkálnál a városban, ha nem kell dolgoznod menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!