Jogosan várja el az anyám hogy december 24-én egész nap ne menjek el sehova otthonról, még délelőtt se?
Pedig szerintem délelőtt semmi gond nincs ezzel erkölcsileg. Karácsonyozás úgyis estefele van. Akkor se túl nagy. Nem jól látom? Mi a gond azzal ha délelőtt bemegyek a városba?
25/F
"Miben tud egy 25 eves fiu neki segiteni!"
Mindenben.
6os normáliséknál a 25 éves már férfi és nem fiú.
Valamint nem annyira életképtelen hogy egy zöldségpucolást vagy porszívózást ne lehessen rábízni.
Nem tudom hogy állna a kérdező szája ha az anyja is lemenne karácsony délelőtt és nem lenne kaja meg süti szentestére
Na valami nyominger akit felnőttként is pelenkáznak még otthon lepontozta a normális válaszokat:-D
lepontozó menj anyucihoz cumikát kérni inkább.
Elég fura gondolkodás, hogy este csak be akarsz ülni a készbe.
Az ünnep nem csak este kezdődik, hanem a készülődéssel is. (Nálunk ez 2-3 nap, pedig nem csinálunk nagy ügyet belőle. De akkor is kell vásárolni, ellenőrizni az égőket, fát venni, süteményeket sütni (délelőtt pl. legalább 2 órán át diót törtem és daráltam), fát állítani, díszíteni stb. és akkor a takarításról még nem is beszéltem. Plusz ott vannak még a napi házimunkák, mint az ebéd- és vacsorakészítés, állatok ellátása stb.)
25 evesen annyi eszed sincs, hogy magadtol besegits a keszulodesbe? Biztos vagyok benne, hogy lenne mit takaritani, mosogatni, fozni.
Szedd ossze magad!
Nálunk ugyan még nem tudnak a gyerekek segíteni, de kora reggeltől délutánig folyamatosan dolgozunk a feleségemmel, hogy minden kész legyen. Pedig mi is próbálunk már előtte napokon készülni rá (pl. takarítás, bevásárlás).
Ha lenne egy 25 éves fiam, aki még otthon lakna, és ahelyett, hogy nekünk segítene, a városban akarna dec.24. délelőtt csavarogni, nekem is eldurranna az agyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!