Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan várja el az anyám...

Jogosan várja el az anyám hogy december 24-én egész nap ne menjek el sehova otthonról, még délelőtt se?

Figyelt kérdés

Pedig szerintem délelőtt semmi gond nincs ezzel erkölcsileg. Karácsonyozás úgyis estefele van. Akkor se túl nagy. Nem jól látom? Mi a gond azzal ha délelőtt bemegyek a városba?

25/F

2021. dec. 23. 12:57
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

"Miben tud egy 25 eves fiu neki segiteni!"

Mindenben.

2021. dec. 23. 13:20
 12/29 anonim ***** válasza:
26%
Olyan család lehet ahol marakodnak az ünnepen, különben nem menekülne otthonról a fiú 24-én is.
2021. dec. 23. 13:22
 13/29 anonim ***** válasza:
90%

6os normáliséknál a 25 éves már férfi és nem fiú.

Valamint nem annyira életképtelen hogy egy zöldségpucolást vagy porszívózást ne lehessen rábízni.

Nem tudom hogy állna a kérdező szája ha az anyja is lemenne karácsony délelőtt és nem lenne kaja meg süti szentestére

2021. dec. 23. 13:22
 14/29 anonim ***** válasza:
21%

Na valami nyominger akit felnőttként is pelenkáznak még otthon lepontozta a normális válaszokat:-D

lepontozó menj anyucihoz cumikát kérni inkább.

2021. dec. 23. 13:25
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Elég fura gondolkodás, hogy este csak be akarsz ülni a készbe.

Az ünnep nem csak este kezdődik, hanem a készülődéssel is. (Nálunk ez 2-3 nap, pedig nem csinálunk nagy ügyet belőle. De akkor is kell vásárolni, ellenőrizni az égőket, fát venni, süteményeket sütni (délelőtt pl. legalább 2 órán át diót törtem és daráltam), fát állítani, díszíteni stb. és akkor a takarításról még nem is beszéltem. Plusz ott vannak még a napi házimunkák, mint az ebéd- és vacsorakészítés, állatok ellátása stb.)

2021. dec. 23. 13:38
 16/29 anonim ***** válasza:
79%

25 evesen annyi eszed sincs, hogy magadtol besegits a keszulodesbe? Biztos vagyok benne, hogy lenne mit takaritani, mosogatni, fozni.

Szedd ossze magad!

2021. dec. 23. 14:02
 17/29 anonim ***** válasza:
93%

Nálunk ugyan még nem tudnak a gyerekek segíteni, de kora reggeltől délutánig folyamatosan dolgozunk a feleségemmel, hogy minden kész legyen. Pedig mi is próbálunk már előtte napokon készülni rá (pl. takarítás, bevásárlás).

Ha lenne egy 25 éves fiam, aki még otthon lakna, és ahelyett, hogy nekünk segítene, a városban akarna dec.24. délelőtt csavarogni, nekem is eldurranna az agyam.

2021. dec. 23. 14:05
 18/29 anonim ***** válasza:
93%
Én közölném hogy oké de akkor a vacsorára és ajándékozásra se kell hazajönni.
2021. dec. 23. 14:09
 19/29 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem azért nem kellene így nekiesni a kérdezőnek... Minden család más. Nálunk például soha nem volt nagy, különleges karácsonyozás és így nem voltak nagy előkészületek sem, mert igazából anyukám ugyanolyan vacsorát készít mint bármikor máskor, nem szokásunk semmiféle különleges terítést, díszítést stb. rittyenteni, csak a fát állítjuk és díszítjük fel 24-én délután és együtt töltjük az estét, beszélgetünk, ennyi. Idén is ez lesz a program, holnap apukám is dolgozik még, de én is majd csak holnap megyek haza délután és, ha minden igaz a testvérem is és akkor majd fát díszítünk stb. Anyukám szokott főzni délelőtt, de ő olyan típus, hogy senkit nem bír elviselni maga körül a konyhában, úgyhogy nem lehet neki segíteni és nem is igényli (soha, semmilyen körülmények között). Úgyhogy a magam tapasztalataiból kiindulva simán lehet, hogy a kérdező családjában sem indokolja semmi, hogy otthon legyen délelőtt.
2021. dec. 23. 14:17
 20/29 anonim ***** válasza:
89%
Az sem mindegy,merre akar csavarogni a kérdező.Mert ha csak a városban céltalanul lődörög,az ő dolga,de ha oda eszi a fene valamelyik haverjának a családjához,nem biztos,hogy őszinte lesz az örömük,ha feltartja őket az ünnepi készülődésben.
2021. dec. 23. 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!