Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám haldoklik. Mit tegyek?

Anyukám haldoklik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Anyukámnál tavasszal derült ki hogy tudorakja van. Nagyon közeli kapcsolatban állunk. Vegig csinált egy kemot, most immunterapiat kap, de jelenleg már nem sok esélye van legyozni ezt a betegséget. Egesz nap szenved otthon erős gyógyszerek mellett hatalmas fájdalmai vannak, teljesen lefogyott, alig él, nem eszik semmit se. Én meg már úgy érzem nem birom. Idegileg. Néha kissirom magam akkor jobb, de utána mikor meglatod öt megint szörnyű érzés. Már elbucsuzkodott tőlem és a testvereimtol. Hogyan tudnám kibirni ezt?

2021. dec. 16. 15:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Hogy van édesanya?
2021. dec. 23. 11:01
 22/31 A kérdező kommentje:
Hullámzóan. Van amikor azt hisszük ez az utolsó nap van amikor jobb, de alapjaraton folyamatosan gyengül le.
2021. dec. 23. 15:15
 23/31 A kérdező kommentje:
Egyebkent már mindent elmondtam amit el akartam úgy érzem, de mindig van bennem egy félsz hogy majd később valamit megbanok hogy nem mondtam el. Szeretnék a jövőbe látni.
2021. dec. 23. 15:17
 24/31 A kérdező kommentje:
Hospices ápoló jár ki hozzá, ő segített pl hogy legyen kórházi agya itthon meg plusz gyógyszerekben.
2021. dec. 23. 15:21
 25/31 anonim válasza:
100%
Akkor te mindent megtettél! Nem kell félned!
2021. dec. 23. 15:48
 26/31 A kérdező kommentje:
Tegnap este elhunyt. 😢
2022. jan. 1. 07:10
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Veled érzek. Nehéz időszak ez, hagyd, hogy elborítsanak az érzések, akármilyenek is azok a szomorúságtól a haragon át a megkönnyebbülésig, beszéld ki őket, írj naplót.
2022. jan. 1. 10:07
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem 🖤🖤🖤!
2022. jan. 1. 10:16
 29/31 anonim válasza:
Tudom hogy régi kérdés de őszinte részvétem remélem jobban vagy!😪🖤🖤
2022. febr. 17. 17:56
 30/31 anonim ***** válasza:

Őszinte részvétem! Most én vagyok hasonó cipőben mint te, nem tüdőrák, másfajta rák, de szintén az anyukám a beteg.

Én ma tudtam meg, hogy mennyit jósolt neki az orvos és én is eléggé tanácstalan és döbbent vagyok.

Most a kérdések között kutatva bukkantam rá a Tiedre és szeretném én is megköszönni a válaszokat, mert, bár nem nekem szóltak, nekem is segítettek!

2022. ápr. 1. 15:16
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!