Anyukám haldoklik. Mit tegyek?
Az én anyám öngyilkos lett, egy hét után tudtam meg, 30 évesen.
Nincs jó halál!
Mondd neki sokszor, hogy szereted, hátha magàval tudja vinni.
Erőt kívánok neked, sokat!
Nagyon nehéz lehet ez Neked. Ez tényleg közhely , de ezen nem segít semmi csak az idő. Ezzel csak megtanul az ember együtt élni , feldolgozni nem tudja. Legalábbis abban az esetben, ha normális a kapcsolat szülő gyermek kozt.
Sok erőt Neked. Mondd édesanyádnak mindig amikor csak lehet mennyire szereted és mennyire hálás vagy neki mindenért!
Ugyan nem vagyok ilyen helyzetben, de szerintem segítene neki és neked is, ha fantasy filmeket néznétek a halál utáni életről. Van egy nagyon szép mese, nem rég jött ki, valami lélek a címe, illetve van a the good place sorozat is.
Engem ezek mindig reménnyel töltenek el, hogy talán túl korlátolt vagyok, amiért nem hiszek a túlvilágban semmilyen formában, és lehet valami érdekes formája az egész halál utáni dolognak, aminek majd részese lehetek. Illetve meg kell erősíteni benne azt, hogy jól csinálta a dolgokat, értékes volt az élete, csodálatos dolgokat élt meg. Neked is erre kell gondolnod.
Legyél vele sokat, ha nehéz is.
Beszélj a közös dolgairól mennyi sok jót tett neked, hátha valami magával visz ebből.
Voltam klinikai halott többször is.
Nekem nem volt rossz, én úton voltam (nem a nemlétbe), az itt maradók sírtak mind: az a nehezebb.
De már átéltem azt is.
Ha ilyen búcsúra nincsenek szavak, szabályok.
Tudod, hogy el fogod veszíteni, addig bírd erővel.
Rajtad majd más segíthet, később.
Erőt, békességet!
Legyél vele amennyit tudsz!
Olvass neki könyveket! Tartsatok otthon wellnesnapot!
Próbáljátok ezt az időt szebbé tenni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!