A szüleim egyszerűen kikeszitenek!Ti mit tennének a helyedben?
Figyelt kérdés
Apám hosszú éveken keresztül alkohista volt mostanra már elitta az agyat!Egy életen keresztül úgy bánt velem mintha én nnék a közvetlen ellensege!Anyám pedig inkább mindig eltűrte mindezt mert fél a konfrontációtol ,ezzel minket is közvetett módon szenvedesre ítélt!Olyan felénk és gatlasossa váltam később hogy az iskolában mindig én váltam a gunyolodasok céltáblájává!Én sajnálom valamelyest a szüleimet de úgy érzem tönkretettek!Ti mit tennének a helyedben?2021. dec. 12. 11:31
21/30 A kérdező kommentje:
"nemì r helyesen "azért te sem vagy a helyesírás egyik mintapéldánya...
2021. dec. 13. 10:51
22/30 anonim válasza:
Utolsó, te beszélsz a jelesírásról?!
24/30 anonim válasza:
Hmm, hát gratulálok, egy szóközt elütöttem, végül is tényleg sasszem vagy.
25/30 A kérdező kommentje:
Rendben igazad van. Nem gondoltam volna hogy itt ennyire fontos a helyesírás hogy ennyit vitatkozzunk emiatt. További szép napot!
2021. dec. 15. 14:05
26/30 anonim válasza:
"Úgy érzem azért születtem ide hogy segítsek nekik jobb emberré válni,"
ezt azért gondolod így, mert bántalmazott vagy. A bántalmazottak egy része vagy bántalmazó lesz vagy mentőangyal, aki magát feláldozva a bántalmazókért él. Meg kell értened, hogy ez is ugyanolyan tévút mint a bántalmazás. Sajnos ebből csak szakember segítségével fogsz tudni kijönni, mert még stockolm szindrómás vagy.
27/30 anonim válasza:
Segíteni lehet távolról is. Számodra első a saját életed.
28/30 anonim válasza:
7-esnek van igaza.
“Kodependens az a személy, aki saját igényeinek háttérbe szorítása árán vállal felelősséget általában egy aktív szenvedély betegért. Jellemzői: szorongás, depresszió, önértékelés i zavar, tagadás, érzései ~[ ⇑] a, kényszeres viselkedés.”
29/30 anonim válasza:
Akár kamu, akár nem, maga a (fiktív) szituáció akár igaz is lehet. Segíthet a későbbiekben valakinek, aki ugyanezzel vagy hasonló problémával küzd.
30/30 anonim válasza:
Úristen, mintha magamat hallanám! 🙏 Gyerekkorom óta abban a hitben élek, Isten azért küldött le a földre, h Anyámon és Apámon segítsek! Mai napig imádkoztam Istenhez, bocsásson meg, hogy elbuktam, mert nem tudom teljesíteni ezt a feladatot. Végig kell néznem a szüleim önpusztító tevékenységeit. Nemrégiben néhány trauma kilendített, aminek hatására kutakodni kezdtem az interneten. Javasolták, olvassam el a mérgező szülők c. könyvet. Kalóz verzióban fent van a neten, meg sem kell venni. Még csak az elején tartok, de máris rádöbbentem a saját ostobaságomra, ugyanis mindketten tévhitben élünk. Nem feladatunk megmenteni őket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!