Gyerekkorunkban az apám engem és az öcsémet soha nem bántott, de a nővérünket sokszor megverte. Időnként előfordul, hogy felnőttként is kezet emel rá. Hogy kezeljem ezt, hogy ne legyek olyan, mint apa?
Sajnos kiskorunkban volt, hogy én is megütöttem a nővéremet, de akkor még nem voltam teljesen tudatában a tetteim súlyának. Viszont akkor is megbántam ezeket a dolgokat. Apa viszont nem. Tegnap nagyapánk hagyatékáról beszéltek valamit, oda sem figyeltem, de a nővérem közbeszólt valamit és apa úgy arcon verte, hogy az egy férfinak is elég lett volna. Én nagyon sajnáltam őt. Sajnos gyakran észre veszem, hogy kiabálunk vele, vagy leoltjuk. Pedig én szeretnék vele normális lenni, és tegnap eldöntöttem, hogy mostantól jobban fogok vele bánni.Hogy csináljam, hogy levtkőzzem le a rossz berögződéseket?
23/F
Nővéred miért is lakik még veletek, és miért is tűri ezt el?
Ha engem megütne az apám felnőtt létemre, visszakézből eltörném az orrát és az életben nem látna többet. A nővérednek jó, hogy házhoz megy a pofonért? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!