Nálatok ilyen előfordulhatna, hogy ti éppen kakiltok reggel, a testvéretek pedig bejön fogat mosni és ezzel egyikőtöknek sincs semmi gondja?
Figyelt kérdés
Ezt a velem egykorú nagyon régi jó barátom mesélte. Náluk ilyen lazán volt reggel, hogy a földszinten egyben van a WC és a fürdőszoba, ő szart, a tőle 6-7 évvel fiatalabb húga pedig bejött és fogat mosott a reggeli készülődése jegyében.
Nem az hogy megállt a szívem ettől, de azért szokatlannak találtam és jót nevettem. Nálunk a testvéremet még az is zavarja, ha valaki elsétál a WC ajtaja előtt, miközben ő bent ül.
23/f
2017. ápr. 26. 09:16
1/20 anonim válasza:
Én ezen nem nevetnék, inkább elszörnyednék.
Beteg egy család lehet.
2/20 anonim válasza:
Nálunk nincs ilyen,sőt a WC külön van a fürdőtől.
De ha egyben lenne sem mennénk be egymáshoz
4/20 anonim válasza:
Engem személyesen zavarna az ilyesmi, meg zavarba jönnék, de ha valakik így szokták meg, akkor nem látok benne semmi kivetni valót. Csak egy berögzült szokás, hogy a wc-zés privát dolog, voltak kultúrák, ahol egyáltalá nem volt így. Ha egyiket sem zavarka, akkor nem baj.
5/20 anonim válasza:
Amíg olyan helyen laktunk, ahol egyben volt a wc és fürdő, az nem zavart, ha fürdés közben valaki bejött valamiért, fogat mosni pl. De wc-zés közben senkit sem engedtem volna be, az tuti, és én sem mennék be máshoz wc-zés közben. A kakilás az szent dolog :)
6/20 anonim válasza:
Nálunk simán előfordult. És akkor mi van? Nem vagyunk ilyen konzervatív gondolkodásúak. Sokszor úgy beszélgettünk meg röhögtünk hogy az egyikünk kakilt másik meg a kád szélén ült. Vagy amikor pl én fürödtem a tesóm jött be kakilni vagy fordítva. Húha de nagy dolog.
7/20 anonim válasza:
Felőlem mindenki úgy csinálja, ahogy jólesik neki, de én nem tudnék sza*rszagban fogat mosni. Milyen az már? Nagyban sikálok és öblögetek, miközben pácolódom a bűzben. Nyilván senkié sem rózsaillatú. Még a sajátját csak-csak elviseli az ember, mert kénytelen, de hogy önként,dalolva máséban aszalódjak, az kizárt, ahogy én sem mosok fogat, miközben épp kábelt fektetek. Ha sürgős a fogmosás, akkor inkább a konyhában. Mondjuk személy szerint engem amúgy is zavarna más jelenléte és ebből kifolyólag másra sem nyitok rá. Épp elég öröm az, mikor utána kénytelen az ember a fürdőbe menni, peddig akkor azért már le van húzva a produktum, csak a bukéja lebeg még az éterben.
8/20 anonim válasza:
mi régen egymás fogkeféjével töröltük ki poénból a seggünket:D 2 év volt köztünk, akkor lehettünk 12-14 körül
9/20 anonim válasza:
Engem zavarna, ha az ellenkező nemű testvérem bejönne a fürdőszobába, amikor épp félmeztelen vagyok.
10/20 anonim válasza:
A középkorban a nyilvános árnyékszékek közt nem volt elválasztó, az emberek kakilás közben beszélgettek egymással stb. Ez megszokás kérdése. Nálunk is olyan volt a lakás kialakítása, hogy egybe volt a wc a fürdő többi részével és 4en voltunk a családba mindenki 8ra járt sulibaŰ/dolgozni és reggel nem tudtuk másképp megoldani mint, hogy mondjuk valaki kakilása közbe a másik épp fogat mosott vagy hajat stb. Ez csak nevelés kérdése, olyan minta nudista strand, van aki el se tudja képzelni van akit meg egyáltalán nem hat meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!