Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj bejön végülis és sztem ő is nekem mer elég gyakran szemezünk de pl reggel suliba menet ( ő máshova megy) van hogy nem egyedül van hanem oda csapódik hozzá 1 vagy 2 barátnője. Amikor igy csoportban van akkor mit érdemes tenni?
barátnőit se ismerem :D
azokkal még szem kontaktusom se volt szóval szerintem felejtős hogy velük megdumáljam a dolgot :P
nem tom de én valahogy azon az elven vok hogyha most odamek egy csoport csajhoz akkor a csoport néz hülyének hogy mit akarok és kb kiröhögnek XDD
egyedül egy csoport ellen szerintem elég esélytelen és veszélyes :P
Értem a helyzetet. Annyit mindenesetre megtehetnél első lépésként, hogy egyik reggel mikor a buszon szemezgettek, és a barátnői is ott vannak, egy-két pillantás után mikor leszállsz, vagy elmész mellettük, rájuk köszönsz. Egy sziasztokból csak az derül ki, hogy jófej vagy, esetleg a másik két lánynak is feltűnik, hogy hopp a barátnőnknek pasi van a láthatáron és talán legközelebb nem lógnak majd rajta.
Tudsz kacsintani? :D Nekem pl mindig nagyon bejött ha egy srác viccesen rám kacsintott:D
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!