Reggel egy barátommal fogok menni suliba, aki bejön. Elég korán megyünk, de külön teremben lesznek óráink. Szerintetek mit szólna hozzá, hogyha bemennék hozzá és lekapnám?
Figyelt kérdés
2015. márc. 29. 23:10
1/13 A kérdező kommentje:
Ja és lány vagyok :)
2015. márc. 29. 23:11
2/13 anonim válasza:
Hogy érted h lekapnád? A tíz körméről/lesmárolnád/lefotóznád stb.?
3/13 A kérdező kommentje:
Megcsókolnám!
2015. márc. 29. 23:11
5/13 anonim válasza:
Ja, hogy lány vagy, szerintem imádná, ha helyes csaj vagy ;) De nagyon gondold végig, mert neki lehet hogy az neki nagyon nagy dicsőség lesz, de az is lehet, hogy ezzel fogják zaklatni. De szerintem egy helyes csajtól mindenki imádná ;)
6/13 To7ka válasza:
Miért nem séta közben? Mármint oké, ha még nincsenek ott osztálytársak rendben van. De mivel azt nem tudod, hogy Te bejössz-e neki, előbb mondjuk bújj hozzá vagy valami, fura lenne ha eltolná a fejed!:)) És azért írtam, hogy még valahol máshol, mert évfolyamtársak előtt egy ilyen rizikós kör, szintén nem az igazi. De hajrá.
Picit mintha degradáló lenne a pasikra nézve, hogy teljesen normálisnak találom, hogy egy lány csak úgy lekapja, míg fordítva 10/10-szer pofon lenne.. Éérdekes :DD
7/13 anonim válasza:
Amúgy ilyet mással nem akarsz? :D Mi sulinkba nem akarsz benézni? :DD
De szerintem egy ilyen után simán még össze is jöttök ;)
8/13 anonim válasza:
Én úgy tudom, barátokkal nem csókolózunk.
Egyébként szerintem ez a lekapás eléggé hülyén venné ki magát.
9/13 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy a barátom, de részemről több is lehetne. :)
2015. márc. 29. 23:19
10/13 anonim válasza:
Miért pont suliba menet? Kellene szervezni valami közös programot kettesben, és akkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!