Rossz, közömbös testvéri kapcsolat. Másoknál is előfordul ilyen?
Kicsiként jó volt a viszonyotok? Nekem is volt egy bátyám, 11 évvel idősebb, soha nem volt jó kapcsolatunk. Mondjuk manapság értettem meg az ő szempontjait is. Én 11 évvel utána születtem lányként, addig ő volt az egyke a családban. Miután én megszülettem, mindenki engem féltett, főleg, hogy 7 hónapra születtem. A bátyámnak alig jutott figyelem, amit rajtam "vert le". Persze soha nem bántott, de nem emlékszem, hogy valaha emberszámba vett volna, pedig kislányként ragadtam volna rá, mint a szivacs. Utána meg már nem mertem, mert tudtam, hogy mérges érte.
Sajnos már nem él. :( Pedig ma már értem az ő helyzetét is.
Énse nagyon beszélek nővéremmel, csak ha véletlen megyek anyámékhoz lányomért, akkor pár szót.
Apámmal se jó a kapcsolatunk, anyámmal jó és ők együtt élnek apámmal.
Papámmal és keresztapammal jóba vagyok (anyum rokonai), apám anyjával nem beszéltem 3 éve.
Szóval nem csak neked van ilyen családod!
Gyerekkorunkba mi is jóban voltunk.
Én ezt már elfogadntam. Van lányom már, párom és barátaim, akik sokszor többet nyújtottak mint a családom!
N27
Persze, ebben van a természet is. Csak az mégis furcsa, hogy egy idegennel hamarabb megtaláljuk a hangot mint egymással. A legidősebb testvérem pl programozó, ő nagyon benne van ebben a világban, abszolút nem egyforma az agyműködésünk. A másik is sokat dolgozik, közös témánk sincs. Na de, hogy 3 testvér tényleg ennyire különböző legyen. Csak ezt az egészet szégyennek élem meg. Mintha defektesek lennénk mindannyian mert nem a tipikus happy család vagyunk.
Nekem a szüleimnel jó a kapcsolatom, de a tesóim szintén nem ragaszkodnak hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!