Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnál hozzá ha apád...

Mit szólnál hozzá ha apád lebukna előtted hogy tanácsot kér másoktól arra hogy mit csináljon veled?

Figyelt kérdés
Engem csalódásként ért hogy a nevelési módszereket is csak annyira lehet komolyan venni mint a mikulást fogtündért meg a méhecskéket.
2021. dec. 6. 20:49
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Sosem fogom megérteni, hogy miért baj, ha valaki elismeri, hogy hibázott vagy, hogy valamihez nem ért.. Szerintem nagyon ritka az olyan ember, mint apukád, becsüld meg.
2021. dec. 6. 22:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Mert képzeletél kérdező, ha valakinek gyereke lesz, automatikusan a fejébe töltődik hogy mit hogy kéne csinálni? Nincs tuti recept...

Viszont ha tanácsot kér, problémás lehetsz, úgy érezheti nem boldogul veled, esetleg nem lehet veled szót érteni.

2021. dec. 6. 22:23
 13/22 A kérdező kommentje:

Úgy értem hogy vannak dolgok amikből úgymond Ki lehet nőni És az hogy én bizonyos dolgokból kinövök 9évesen. És a kapott dumával már nem is tud megfogni soha nem is tudott sőt megalázva kullog el úgy hogy 40éves.

Sőt a söralátétről ráolvasós dumán kívül semmiféle érdemi beszélgetésre nem hajlandó, és én ennek vessem alá magam még mit nem.

Persze én is szégyelljem magam hogy tanácsot kérek csak úgylátszik hogy ezzel az ő tudása nem bővül hanem hanyattlik.

2021. dec. 6. 22:54
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Az én apám egyszer kérte a nénikém nevelési segítségét a fülem hallatára. Hálát adok az égnek ! Mert apu első gondolata a nadrágszíj volt.
2021. dec. 6. 23:11
 15/22 A kérdező kommentje:
Hasonló esetben az enyém úgy bujt oda hozzá mintha az anyukája lenne és én voltam a g**ci akit be kell árulni.
2021. dec. 6. 23:23
 16/22 anonim ***** válasza:
Az elég kegyetlen huzás. :(
2021. dec. 6. 23:55
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
Én nem kérnék tanácsot, csak ütnélek, amíg mozogsz. Szóval sztem jobban jársz apáddal.
2021. dec. 7. 07:37
 18/22 A kérdező kommentje:

Tulajdonképpen úgy bukott le hogy azt mondta hogy semmire nem mész azzal hogy gyűlölöd apádat.

Úgy beszél minha halott lenne.

Midenféle trógertől összeszedi a xar dumákat velem meg nem hajlandó beszélni.

Azért zavar hogy tanácsot kér mert minden ilyen jellegű beszélgetés arra megy ki hogy majd valaki felelősséget vállal azért amit otthon leművel a családdal.

2021. dec. 7. 09:13
 19/22 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem az téged minősít, hogy mástól kell segítséget kérnie, hogy nevelni tudjon.

Ahelyett, hogy őt savaznád, inkább nézz magadba.

2021. dec. 7. 10:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, te azon kívül, hogy fröcsögsz apádra meg szidod ilyen mocsodék stílusban, akarsz még valamit?
2021. dec. 7. 11:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!