Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan győzzem meg anyát,...

Hogyan győzzem meg anyát, hogy mégis adjon zsebpénzt?

Figyelt kérdés

Még az év elején történt, hogy szóvá tettem, hogy állandóan fáradt, letört. Erre azt mondta, hogy olyan jó lenne ha lenne néha segítsége a házimunkàban, mert minden hétvégére marad a munka miatt. Kérte, hogy segítsek én. Mondtam neki, hogy fogadjon bejárónőt. Anya erre azt mondta, hogy arra nem futja, így vagy zsebpénzt kapok és besegítek, vagy nem kapok zsebpénzt, pihenhetek, viszont akkor amit zsebpènznek kapnék a bejárónőnek adja oda. Inkább ez utóbbit választottam.

Viszont így semmire nem tudok költeni. Se egy koncert, se egy fodrász, se egy ital, semmi. Apa néha ad pénzt, de az elmegy a sulis büfére. Plusz szeretnék edzőterembe járni, de az is vagy 10 ezer lenne havonta. Kéne a zsebpénz, de nagyon. Mit mondjak neki?

2021. dec. 4. 14:31
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
40%
Miért kellett lepontozni? Szerintem kamu, a kérdező a lényegi részre nem reagált semmit, csak löki tovább, hogy mire kéne a pénz, plusz elismeri, hogy lusta, de a sztori szerint nincs hozzá agya, hogy felfogja. Nem ismert el egy szót sem a rengeteg válasz közül, nem háborodott fel (nincs mire, de az ilyentől kitelik, ha valós kérdés), kvázi nem csinált semmit. A leírtak egyik szóról a másikra szítják tovább a kérdéssel indított tüzet.
2021. dec. 4. 19:34
 42/47 anonim ***** válasza:
73%
Vagy troll vagy tényleg komolyan gondolja hogy majd nem csinál semmit de azért mindenét finanszírozzák.
2021. dec. 4. 23:22
 43/47 anonim ***** válasza:
66%
de nagyon nincs hozzá kedvem - akkor enni se legyen kedved, amit anyukád készít el neked.
2021. dec. 5. 08:21
 44/47 anonim ***** válasza:
64%
Ez fixen troll.
2021. dec. 5. 09:34
 45/47 anonim ***** válasza:
0%

EMBEREK HOGY LEHETTEK ILYEN HULYEK??

Ordít róla hogy kamu kérdés. Nem kell mindent elhinni

2021. dec. 5. 16:04
 46/47 anonim ***** válasza:
100%
45 honnan tudod? Én konkrétan ismerek ugyan ilyen véglényt.
2021. dec. 5. 18:28
 47/47 anonim ***** válasza:
100%
Én se gondolom feltétlenül azt, hogy troll. Én is ismerek ilyen arcot, aki azt hiszi, hogy neki minden jár. És azért semmit se kell tennie.
2021. dec. 5. 18:32
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!