Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim nem akarnak támogatni...

Szüleim nem akarnak támogatni tovább mit tehetnek?

Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, első éves, mindig megkaptam mindent a szüleimtől ( nem kellenek a beszólások hogy egy elkényeztetett kolyok vagyok), viszont most szinte minden nap megkapom, hogyha nem tanulok eleget akkor nem fognak tovább támogatni semmiben, nem vesznek meg nekem semmit, és hasonlók. A lényeg hogy semmi anyagi támogatásra nem számíthatok tőlük. Sajnos nekem jelenleg nincs semmi más bevételi forrásom, mivel soha nem engedtek hogy bármilyen munkát elvallaljak, hogy esetlegesen legyen félretett pénzem vagy hasonlók. Nem tudom, hogy mit tudnék tenni, igenis tanulok, viszont nem ülök éjjel nappal a könyvek fölött és nem is fogok, mert nincs értelme és nem is szeretném. Egyetem miatt nem opció hogy most azonnal el kezdjek dolgozni. Mivel soha nem kellett megdolgoztak semmiért, nem tudom hol kezdhetnem most. Ha valakinek van hasonló tapasztalata nagyon szépen kérem ossza meg velem, mert tanácstalan vagyok, hogy mit tehetnek. Előre is köszönöm a válaszokat. 19/L

2021. nov. 26. 19:37
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
74%
Fejezd be nyugodtan a hisztit, nem fogják elzárni a pénzcsapot.
2021. nov. 26. 19:52
 12/49 anonim ***** válasza:
13%
Vannak otthon végezhető munkák is.Bezárod a szobád ajtaját,levetkőzöl,bekapcsolod a kamerádat és fölmész az internetre.
2021. nov. 26. 19:54
 13/49 A kérdező kommentje:
Nem azért tettem fel a kérdést mert hisztizek, szeretnek megoldást találni, és reméltem van aki tud majd segíteni. Mert volt hasonló helyzetben
2021. nov. 26. 19:56
 14/49 anonim ***** válasza:
84%
Kemény 2,5 hónapnyi egyetem után mégis mi alapján rangsorolnak titeket?
2021. nov. 26. 19:57
 15/49 anonim ***** válasza:
61%

Dolgozni nem akarsz/tudsz.

Többet tanulni nem akarsz.

Meg van a megoldás! Keress egy gazdag pasit, aki eltart.

2021. nov. 26. 19:59
 16/49 A kérdező kommentje:
Kulfoldon tanulok, itt folyamatosan írunk teszteket, minden héten 1-2. Ez alapjan
2021. nov. 26. 19:59
 17/49 anonim ***** válasza:
90%
Keress valami online munkát. De ne a reklám nézegetőst, attól nem várhatsz megélhetést. Ha jó vagy valami tantárgyból, bírsz sulisokat korrepetálni.
2021. nov. 26. 20:00
 18/49 anonim ***** válasza:
61%

14-es ezt csak ő találta ki.

Ne hisztizzél hanem tedd le az asztalra amit a szüleid elvárnak. Nem szarják ők sem a pénzt hanem kőkeményen megdolgoznak azért h te neked mindened meglegyen és EGY DOLGOD LEGYEN AZ H TANULJ!!!!

Gondolkozzál kicsit

2021. nov. 26. 20:01
 19/49 A kérdező kommentje:
Próbálkozok dolgokkal, például van egy elég jó kamerám, próbálok fotózni, ez elég jól is megy, de nem igazán keres senki. De köszönöm a választ lehet megpróbálok ezt is
2021. nov. 26. 20:01
 20/49 A kérdező kommentje:
18, ha csak nem jársz Romániában ugyanarra a magán egyetemre amire en, nem tudhatod hogy működnek itt a dolgok… azert mert másképp mint Magyarországon meg nem jelenti azt hogy hazudok
2021. nov. 26. 20:03
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!