Szüleim nem akarnak támogatni tovább mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, első éves, mindig megkaptam mindent a szüleimtől ( nem kellenek a beszólások hogy egy elkényeztetett kolyok vagyok), viszont most szinte minden nap megkapom, hogyha nem tanulok eleget akkor nem fognak tovább támogatni semmiben, nem vesznek meg nekem semmit, és hasonlók. A lényeg hogy semmi anyagi támogatásra nem számíthatok tőlük. Sajnos nekem jelenleg nincs semmi más bevételi forrásom, mivel soha nem engedtek hogy bármilyen munkát elvallaljak, hogy esetlegesen legyen félretett pénzem vagy hasonlók. Nem tudom, hogy mit tudnék tenni, igenis tanulok, viszont nem ülök éjjel nappal a könyvek fölött és nem is fogok, mert nincs értelme és nem is szeretném. Egyetem miatt nem opció hogy most azonnal el kezdjek dolgozni. Mivel soha nem kellett megdolgoztak semmiért, nem tudom hol kezdhetnem most. Ha valakinek van hasonló tapasztalata nagyon szépen kérem ossza meg velem, mert tanácstalan vagyok, hogy mit tehetnek. Előre is köszönöm a válaszokat. 19/L
Ne haragudj de ha olyan okos vagy te is látnád hogy az opcióid:
1, mégis csak nekifogsz nagyon sokat tanulni
2, mégis keresel diákmunkát,akkor is ha igy null szabadidőd marad és elkezdesz spórolni arra ha kiraknának otthonról
Gondolom azon már túl vagytok, hogy leültök felnőtt ember módjára megbeszélni..
2021. nov. 26. 20:08
22/49 anonim válasza:
Nagyon magas színvonalú lehet egy Román egyetem
2021. nov. 26. 20:32
23/49 A kérdező kommentje:
Szerintem mindegy hogy milyen színvonalú az egyetem, nem ez a kérdés lényege…
2021. nov. 26. 20:36
24/49 A kérdező kommentje:
21 nem vesznek fel sehova, mert sehol sem fogadjak el hogy van amelyik nap nem tudok bemenni mert annyi oram van és van amelyik nap 8 órát is tudnék, nem találtam helyet ahol fel vennének
2021. nov. 26. 20:37
25/49 anonim válasza:
Mit vársz a válaszolóktól?
Vagy dolgozol, vagy úgy tanulsz, ahogy a szüleid elvárják. Nincs több opció.
2021. nov. 26. 20:40
26/49 A kérdező kommentje:
Azt hogy talán van valaki aki volt hasonló helyzetbe, és reméltem tud tanácsokat adni.
2021. nov. 26. 20:43
27/49 anonim válasza:
Honnan tudják mennyit tanulsz? Legyen mindig kéznél egy könyv, amit felkapsz ha léptek közelednek. Ha gép előtt ülsz és benyitnak, mond hogy tanulsz rajta. Ha elmész barinőhöz, mond hogy közösen tanultok/könyvtárba mész, szakköre jelentkeztél, ami azzal kapcsolatos, amit tanulsz.
Legyél már kicsit kreatív ha melózni nem akarsz.
2021. nov. 26. 20:44
28/49 anonim válasza:
Volt olyan ismerősöm, aki hasonló helyzetben volt; ő esténként/éjszakánként pultozott egy elég kemény képzés mellett.
2021. nov. 26. 20:46
29/49 anonim válasza:
28-as
Erre is lesz valami kifogása
2021. nov. 26. 20:49
30/49 anonim válasza:
Taníts egyetem mellett, az simán belefér akkor is, ha nyolctól hatig vagy suliban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!