Szüleim nem akarnak támogatni tovább mit tehetnek?
Figyelt kérdés
Egyetemista vagyok, első éves, mindig megkaptam mindent a szüleimtől ( nem kellenek a beszólások hogy egy elkényeztetett kolyok vagyok), viszont most szinte minden nap megkapom, hogyha nem tanulok eleget akkor nem fognak tovább támogatni semmiben, nem vesznek meg nekem semmit, és hasonlók. A lényeg hogy semmi anyagi támogatásra nem számíthatok tőlük. Sajnos nekem jelenleg nincs semmi más bevételi forrásom, mivel soha nem engedtek hogy bármilyen munkát elvallaljak, hogy esetlegesen legyen félretett pénzem vagy hasonlók. Nem tudom, hogy mit tudnék tenni, igenis tanulok, viszont nem ülök éjjel nappal a könyvek fölött és nem is fogok, mert nincs értelme és nem is szeretném. Egyetem miatt nem opció hogy most azonnal el kezdjek dolgozni. Mivel soha nem kellett megdolgoztak semmiért, nem tudom hol kezdhetnem most. Ha valakinek van hasonló tapasztalata nagyon szépen kérem ossza meg velem, mert tanácstalan vagyok, hogy mit tehetnek. Előre is köszönöm a válaszokat. 19/L2021. nov. 26. 19:37
41/49 anonim válasza:
Szia, nem értem igazából a problémád, 19 éves vagy, mégis mi más dolgod lenne a tanuláson kívül? Nem bantasbol kérdezem. Én 25 éves koromig csak tanultam, mert az volt a dolgom. Azóta pedig dolgozom a szakmámban, mert ez a dolgom.
És honnan tudják, hogy nem tanulsz eleget, ha külföldön vagy? Valami nekem itt nem stimmel, én ha tanultam normálisan, akkor sosem kérdőjeleztek meg, mert nem volt mit.
42/49 anonim válasza:
Csak a szokásos, mindenre van valami kifogás stb, 19 évesen hatalmas gondjai vannak, más meg ennyi idősen már a saját ételéért dolgozik, itt meg azon megy a sírás, hogy anyuci-apuci nem vesz meg neki semmit.
43/49 anonim válasza:
Szerintem az normális, ha tanul és nem pedig dolgozik ennyi idősen. Csak nem értem, miért baj az, hogy tanulni kell, amikor orvosi egyetemre jár. Az lenne szép, ha úgy lennél orvos, hogy nem kepezted magad. Ismétlem, ez a dolgod, a szüleidnek meg az, hogy segítsenek ebben, ha már ide küldtek.
44/49 anonim válasza:
Nem lehet, hogy megbánták, hogy odaküldtek, mert jobban megterheli a kasszát, mint gondolták?
45/49 anonim válasza:
A lényeg hogy semmi anyagi támogatásra nem számíthatok tőlük. - tehát kinn lehetsz külföldön, de semmiben nem támogatnak.
A helyükben még ennyivel sem, mert nulla megbecsülést tanúsítasz irányukban, miközben fizetik neked a rhadt drága egyetemet és lakhatást.
46/49 anonim válasza:
#46: Szerintem az egész család külföldön él.
47/49 anonim válasza:
#45-46 Az egész család Erdélyi. A külföldet gondolom Romániára értette...
48/49 anonim válasza:
#47: Erdély Románia része :D Milyen külföld ? :D
49/49 anonim válasza:
Pontosan mit várnak el a szüleid?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!