Víg Józsefné kérdése:
Van egy 7 éves kislányom és az apa nem mondd le róla. A kislányom nagyon szeretné. Érheti őt ez miatt valami trauma? Ha igen, akkor milyen trauma érheti? Mert attól félek, hogy valami baja lesz a kislányomnak ez miatt.
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 11:33
61/91 anonim válasza:
70. Nyilván Te sem lettél volna már 7 évesen sem kíváncsi az apádra, ha nem foglalkozott volna veled vagy börtönben lett volna. De ebből nekem akkor is az jön le, hogy ez csak egy troll kérdése.
62/91 anonim válasza:
Családipótlék ugyan hogy járna már a gyerek apjának, ha a gyerek az anyjával el, bakker? Pe
63/91 anonim válasza:
Nem troll, csak egyszerű ember, a kérdés szerintem valós, csak a kérdező már rég ebédel vagy alszik :D
64/91 anonim válasza:
Egyébiránt meg az apának jelenleg mindenkepp születem a szülői felügyeleti joga, hiszen börtönben van, te nagyon okos.
65/91 anonim válasza:
Víg Józsefné - lánykor neve passz - 7 éve szült egy kislányt. Az apa börtönbe került. A kislánynak lövése nincs, hogy az időnként felbukkanó bácsi tulajdonképpen az apja. Víg Józsefné időközben férjhez ment Víg Józsefhez. Víg Józsefné szeretné a múltját elfeledni, a sittes pasit az ő, és a lány életéből eltüntetni. Kitalálja hát, hogy mindez a 7 éves lánya kívánsága, aki lány azt sem tudja, hogy az időnként felbukkanó bácsi az ő apja.
Innen szép nyerni :-D
66/91 anonim válasza:
Víg Józsefné szerintem már azt is megbánta, hogy megszületett, nemhogy azt, hogy szóba állt/feküdt egy (majdani börtöntöltelékkel). És amit szerintem még szintén megbánt, hogy ide regisztrált! :D
67/91 anonim válasza:
Víg józsefnét lassan megkeresik Facebookon is úgy érzem.
69/91 anonim válasza:
Először azért köttök bele a kérdezőbe, mert biztos nem mondta a gyerek, hogy lemondjon az apja. Hát biztos nem ezekkel a szavakkal mondta, de meg tudja fogalmazni a maga módján. Aztán hogy biztos teletömte a gyerek fejét. Vagy az is lehet, hogy rendszeresen veri és a gyerek fél tőle, ezért nem akar odamenni. Aztán kiderült, hogy a pasas börtönben van. Ez pont elég, hogy a gyerek ne akarja, hogy ő legyen az apja, főleg mivel alig ismeri, és van egy nevelőapja, akit úgy tűnik, hogy szeret. Lehet, hogy a kérdező is bénán fogalmazta meg, de teljesen elképzelhető a sztori. Remélem, nem a bíróságon dötötök ilyen kérdésekben. Egy apja ellen tiltakozó gyereknek képesek lennétek azt mondani, hogy biztos az anyja telebeszélte a fejét, és összeköltöztetni az akármilyen apjával.
70/91 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!