Van egy 7 éves kislányom és az apa nem mondd le róla. A kislányom nagyon szeretné. Érheti őt ez miatt valami trauma? Ha igen, akkor milyen trauma érheti? Mert attól félek, hogy valami baja lesz a kislányomnak ez miatt.
A mostani férjednek szeretnéd, ha a vezetékneve a kislányé lenne?
Nincs ahhoz jogod,hogy a kislánynak tele beszéled a fejét,hogy az apja mondjon le róla.
10pont a 29-es válaszolónak!
Lényeges dolgokról nem beszélt a kérdező!
Na ez egy érdekes szitu. Ha egy gyerek szeretné az anyja pasiját, max megkérdezné hogy hívhatja -e apának, eszébe se jutna a hivatalos cécó.
Ellenben adott egy nő, aki aligha lát egy fillért is a sittes exétől...Valószínűbb hogy anyuka biztos pénzforrást akar a gyereken keresztül a mostani férjtől, minthogy a hét éves azt akarja: mondjon le róla az apja. Ha ilyet mond, ott jócskán telebeszélték a fejét.
Most mondjátok hogy nő létemre rosszindulatú vagyok, de én itt erősen készülő hosszútávú lehúzást látok.
A gyerek nem ismeri a börtönös vérszerinti apját, csak valami bácsinak hívja.
A többit meg fantáziáljátok.
A jelenlegi férj örökbe akarja fogadni a gyereket vagy névrevenni (ha igaz), de a vérszerinti sittes apa nem mond le a szülői felügyelet jogáról így nem tudnak mit kezdeni.
"Miért az iskolázatlan, buta, egyszerű emberek csinálnak gyereket?"
Mert nem veszik fel őket így nem tudják magukat halálra dolgozni!
Marad a dugás, otthonülés...
"Jaja, és akkor miért nem ezt írja? Miért tesz úgy mintha a gyerek akarná? Miért nem azt írja: a jelenlegi férje örökbe fogadná a gyereket , de ezt nem engedi a gyerek vér szerinti- börtönviselt apja? Sunnyog az anyuka, sunnyog."
Mert se fogalmazni, se összetetten gondolkodni, se írni nem tud normálisan...
Nekem negyedszerre küldött üres privát üzenetet arra amit válaszoltam..
Szerinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!