Van egy 7 éves kislányom és az apa nem mondd le róla. A kislányom nagyon szeretné. Érheti őt ez miatt valami trauma? Ha igen, akkor milyen trauma érheti? Mert attól félek, hogy valami baja lesz a kislányomnak ez miatt.
Sőt, az első mondata is az volt, amikor beszélni tanult, hogy a mostohaapám nevét akarom viselni, mert traumám lesz. :D
Csodálkozom, hogy a traumát nem téveszted a reumával! :D
"kis lányom nagyon szeretné hogy le mondjon róla "
Jól telebeszélted a gyerek fejét, gratulálok!
"38%
A gyerek nem ismeri a börtönös vérszerinti apját, csak valami bácsinak hívja."
Ezt meg te fantáziálód, mert szó nem volt iylesmirol. Lehet tavalyig együtt éltek és a gyerek imadja.
#40: ajjaj, akkor nagy a baj a toronyban....
Persze ez alapból látszott. :-D
"47!
Aztán szerinted ezt mégis honnan lehetett volna tudni?
Amúgy meg az egy érdekes ellentmondás, hogy nem ismeri az apját de bácsinak hívja, nem?"
Mondjuk én megkérdeztem, onnan tudtam meg :D
Okos kérdéseket kell feltenni, mégha buta embert szeretnél is megérteni.
"Amúgy meg az egy érdekes ellentmondás, hogy nem ismeri az apját de bácsinak hívja, nem?"
Mi ezen az ellentmondás?
Gondolom a gyerek már látta, mert a hapsi nyomult amikor a sittről hazaengedték (mert van hogy jó magaviselettel hazajárhatsz ünnepnapon stb).
Aztán nem kedveli a gyerek, meg nem mondja, hogy apa, hanem úgykezeli mint egy idegent és csak bácsinak hívja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!