Van egy 7 éves kislányom és az apa nem mondd le róla. A kislányom nagyon szeretné. Érheti őt ez miatt valami trauma? Ha igen, akkor milyen trauma érheti? Mert attól félek, hogy valami baja lesz a kislányomnak ez miatt.
52!
Ha találkozott vele, akkor ismeri. 😙
"#48, és az még érdekesebb, hogy nem ismeri, de követeli, hogy az általa nem is ismert apa mondjon le róla. Hát ez egy igen frappáns képzavar :-D"
Hallod én itt fejeztem be :D!
Te nem vagy a kérdező rokona?
A GYEREK nem ismeri a vérszerinti börtönös apját születésétől kezdve, nem a kérdező! Te állatfajta :D
Á kész, mentem inkább más oldalra végem van tőletek...
"Ha találkozott vele, akkor ismeri. 😙"
Akkor te is mindenkit ismersz akivel már találkoztál életedben
:D :D :D
57!
Te az élő fába is belekötsz, ugye? Hacsak nem értelmi fogyatékos a gyerek az anyjával együtt, akkor azért csak tisztában van vele, hogy az a szakállas szőke bácsi, aki itt volt máskor kaspracsomykor az apja.
7 éves a gyerek.Simán bele lett beszélve,hogy mit mondjon ha kérdezik.Ha mondja is,hogy nem akarja az igazi apját hanem a nevelő apját akkor azok nem az ő szavai.
Főleg,hogy nem ismeri elvileg az igazi apját,nem tudja igazából hogy ki szeretné ha lemondana róla és miért.
Még egy végeláthatatlanul ostoba ember is mindig talál valakit akit befolyásolhat..
Ha nem ismeri az 'igazi' apját,aki ráadásul börtönben van akkor itt semmi köze a történetnek ahhoz,hogy mit akar a kislány.
Anyuci talált egy új f*szit és a kislány által akarja a férje nevére vetetni a gyereket.
Ennyi a történet.
Emberek, mi a rákért veszekedtek? Igyon már meg mindenki egy sört, és nézzen egy snooker-bajnokságot!
Valószínűleg az van, hogy az apa fel akarja venni majd a kapcsolatot a gyerekkel, vagy a gyerek ürügyén a csajjal, vagy mindegy neki, csak akar valakit a börtönön kívülről.
A csaj összeszedett egy pasit, akit már apjaként tud kezelni.
Lehet, hogy felvette a börtöntöltelék a gyerekkel a kapcsolatot, telefon, vagy eltávon, látott közös fényképet, vagy akármi, találkozott utcán, stb. és akkor bácsizta.
De szerintem kár ennyi figyelmet fordítani erre az egészre.
Ebben az egészben a gyereket sajnálom egyedül. Remélem, ő is csak ki van találva, és az egész kamu.
Emberek, ebédidő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!