Tudnád úgy szeretni az anyádat, hogy nem törődik sem apád emlékével, sem a te fájdalmaddal?
Istenem :((
A helyedben én is utálnám anyám és a büdös gyerekét is, a pasiját meg gyűlölném. Kitartás.
Ha apukád hosszan szenvedett és anyukád ápolta, akkor lehet, hogy a gyászon már akkor átment mikor még apukád élt. Sajnos apukád halálával nem állt meg az élet. Anyukád gondolom nem olyan öreg még, hogy eltemetkezzen és az, hogy újra rátalált a szerelem lehet, hogy neki áldás. Elhiszem, hogy neked ez rosszul esik, hogy szerinted nem gyászolta meg eléggé. Egy terhes nő gyakran fáradt, főleg 30 felett, ráadásul ebben a vírusos időben nem biztos, hogy tényleg tömegbe kellene mennetek hiába vagytok szabadlevegőn. Az új párját sem kell szeretned. De anyukád boldog és kiegyensúlyozott, ez még mindig jobb, mintha naphosszat feküdne a sötét szobában vagy inna. (mindkettőben volt részem 12éves koromtól)
Apukádat miért kellett volna vígasztalja, lehet, hogy akkor mikor te nem láttad beszélgettek, nem tudhatod, hogy mit beszéltek meg. Apukádra már vigyáznak fent, attól hogy hisztizel, durcáskodsz nem fog visszajönni. Éld úgy az életed, hogy büszke legyen rád és ne azt lássa, hogy utálod az egész világot. Az is lehet, hogy a kistestvért ő küldte, hogy egy kicsit kitöltse az űrt amit a lelkedben hagyott.
Te hány éves vagy?
Anyád hány éves?
Apád hány éves volt és meddig volt beteg?
Hány éves az új pasi?
Tisztességgel ápolta apádat az utolsó percéig.
Nyilván nem egy eget rengető, mindent elsöprő szerelem volt az övék, de anyád mindent megtett, ami emberileg megtehető.
"... nem beszélgetett velem apa betegségéről."...Te miért nem kezdeményeztél beszélgetést, ha igényelted volna?
Apád elment, fogadd részvétem!
De ettől még egy fiatal nő számára nem áll meg a világ.
Gyászold a szívedben-lelkedben apádat, de ne gyűlölködj anyáddal, ne
ellenségeskedj a nevelőapáddal, mert - mivel láthatóan gyerek vagy még - nagyon sokat fog még érted tenni, ha nem gyűlölteted meg magad anyád "élő lelkiismeretének" szobraként, indokolatlan ellenségeskedéssel!
A kistestvérednek meg örülj, reméljük sikerül kialakulnia köztetek jó testvéri kapcsolatnak, aminek felbecsülhetetlen értéke tud lenni, amikor már senkid nem lesz, csak a testvéred!
Biztosan már megvolt a pasija,amikor ápolta az apudat.
Sajnállak nagyon nehéz lehet neked.
4-es válaszolónak:
Én 16 éves vagyok, apa 59 évesen halt meg, a diagnózistól számítva mindössze 7 hónapra🖤💔.
Anya 35 éves, az új pasija 33. És ami a legrosszabb, hogy azt gyanítom, ők már apa életében is kavartak😥
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!