Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogyan reagálnátok,...

Szülők! Hogyan reagálnátok, ha a 20 éves lányotok öngyilkosságot követne el?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy már volt több sikertelen kísérlete korábban, borderline személyiségzavarral és bipoláris zavarral küzd, illetve evészavarral, és próbált már rengeteg terápiát, gyógyszert, de semmi nem segített, és a búcsúleveleiben is leírta, mennyire kilátástalan és szenvedés neki az élet, és mellette van egy fiatok, aki viszont egészséges és sikeres az élet minden terén.

2021. nov. 8. 23:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
86%
Még valami. Nálunk pont fiatal felnőtt, illetve kamaszkorban tetőzik a dolog. Ekkor bonyolódnak az emberi kapcsolataink, amiken alapból nehezen vagy nem tudunk kiigazodni. Gyerekként könnyebb kompenzálni
2021. nov. 9. 07:14
 12/13 anonim ***** válasza:
88%
Hát lehet, hogy ki fogtok nevetni. Nekem is röhejes volt az elején, de látom,hogy működik. A legjobb barátom mindig is depressziv volt, az öngyilkosság küszöbén gyógyszerrel szedték ki a gödörből, ami kb. 1 évig be is vált. De amikor lejött róla, lassanként kezdett visszacsúszni. És nem tudom hogyan, de eljutott az étrend és életmód váltásig. És bevált. Ezzel együtt eltűnt vagy 4 -5 féle gyógyíthatatlannak minősített "betegsége".(kiskorától magas vérnyomása volt, lupus,pajzsmirigy-Hasimotó, évek óta tartó depresszió,súlyos ekcéma, Sjögren)
2021. nov. 9. 08:53
 13/13 anonim válasza:
69%
ha ebben a szövegben magadat írtad le, akkor kérlek próbálkozz még. Minden jobb lesz egyszer, én is hasonló helyzetben vagyok. Ez nem megoldás. Adj még egy esélyt az életnek
2021. nov. 11. 11:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!