Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám szerint k*rvának kéne...

Apám szerint k*rvának kéne mennem?😭

Figyelt kérdés
Kaptam egy rossz jegyet (2-es), próbálkozok, de sajnos nem vagyok túl okos :(, a szüleim erőltették a gimnáziumot, de nem nekem való. Apám reakciója konkrétan az volt, hogy hagyjam ott akkor az iskolát, ha ilyen hülye vagyok, és menjek inkább k*rvának, mert máshoz nem értek. Nagyon megbántott, és nem tudom mit tegyek, beleőrülök, hogy itthon állandóan csesztetnek, mert nem lettem olyan okos, mint ők elképzelték. Mit tudok tenni, hogy ne őrüljek meg? :((((

2021. nov. 5. 17:43
1 2 3 4 5
 21/46 Miss Endzsi ***** válasza:
10%
Nekem is mondott ilyet, igaza van, tényleg egy kis senki vagyok:D
2021. nov. 5. 18:56
 22/46 A kérdező kommentje:

#17 nem hiszem, mert nem elszámolni szoktam, a logikáját rontom el, hiába érzem, hogy értem, ha picit megvariálják a feladatot, végem.

#17 köszi :) 17 éves vagyok.

#19 én nem is vágynék a legokosabbnak lenni, de a szüleim elismerésérlt mégis akarom. Tudom, hogy a legegyszerűbb az lenne, ha tennék rá. Egyik fülemen be, másikon ki, mint írtátok, de nem tudom megtenni. Azt hiszem soha semmire nem vágytam még úgy, mint arra, hogy apukám megdícsérjen, hogy azt mondhassa büszke rám. Könnyű mondani, hogy bunkó, és ne figyeljek rá, de nincs több apám. Meg akarom tapasztalni milyen ha szeretnek a szüleid, ha elismernek, akár egy pillanatig is, de akármennyire töröm magam, nem veszik észre, a sikereim nem számítanak, csak az, amikor hibázok. Apukám a rosszabb, de anyukám meg mindent ráhagy. :( A matek órákra gyomor ideggel ülök be, mert eszembe jut az otthoni műsor. A legrosszabb az egészben, hogy nem ordibált, nem volt dühös, egy lekezelő megjegyzés volt csak, mintha annyira természetesnek venné, hogy hülye vagyok, hogy már annyit sem ér a dolog, hogy ordibáljon miatta. :( #19 én értem, hogy igazad van, de a szüleim nem látják, és félek nem is fogják. Természetesen nekik mindkettőjüknek van egyetemi végzettségük, ráadásul reál téren, és egyértelműen lenézik a humán gondolkodású embereket, vagy azokat, akik nem jutottak el az egyetemig. Nem mondják ki nyíltan, de érzem. Talán a világon az egyik legrosszabb érzés, amikor a saját családod néz le.

2021. nov. 5. 18:56
 23/46 A kérdező kommentje:
#20 nem vagyok azért életképtelen, és nem, nem fog kelleni, hogy eg 60 éves pénzes fickó tartson el. Örülök neki, hogy te a kisujjadból kiráztál mindent, hozzáteszem ennek az volt az oka, hogy empatikus viselkedéséből nincsen érettségi. :)
2021. nov. 5. 19:00
 24/46 anonim ***** válasza:
30%
#10 Többet is lehet óránként keresni. Jogász ismerősöm havi 60e-et keres óránként és még csak a segge se fáj utána.
2021. nov. 5. 19:10
 25/46 anonim ***** válasza:
9%

#23 Ez nem kívánság műsor. Bár még nem tudod, mert kicsi vagy, de, ha már nem lesznek szüleid és egyedül kellene eltartanod magad, akkor rosszul fog esni, hogy az alja nép is neked fog parancsolgatni, meg te leszel a boxzsák a munkahelyen akibe mindenki belerúg meg piszkál. Mert a 8általánosos munkaerő a legpótolhatóbb.

Egyébként én empatikus vagyok, ezeket pont azért mondom el neked, hogy segítselek azzal, hogy nem csak helyeselek neked mindenben, hanem leírom az igazat, hogy mi vár majd rád. Persze nem muszáj rám hallgatni, megtapasztalhatod a saját károdon is, csak az szerintem butaság. Jobb érzés, ha az ember a saját életét a kezében tartja és többek között nem függ túlzottam másoktól.

2021. nov. 5. 19:14
 26/46 anonim ***** válasza:
83%

Egy szülő ilyet nem mond,akkor se,ha a gyereke megbukik.

Nem kell k* vának menned,nem mindenkinek egyformák a képességei,és lásd,hány ilyen ember van,és mennyi embernek van így is munkája..

2021. nov. 5. 19:16
 27/46 A kérdező kommentje:

#25 saját példádról beszélsz? Egyrészt, bár igen, hülye vagyok a matekhoz, kaptam pár kettest, de eddig még mindig átmentem, és tisztában vagyok vele, hogy egyetemen semmi esélyem, de azért egy érettségit szeretnék. És igen, ha nem bánod, szeretném megpróbálni, mert ha nem, akkor plusz egy dolog, amiért ostorozhatom magam. És talán nem is az fog fájni, hogy boxzsák vagyok, hanem az, hogy miért, mert hagytam magam gyakorin lebeszélni, arról, hogy legalább megpróbáljam. Egyébként őszintén szólva segítettél. Azzal, hogy ezt leírtad, amit őszinte leszek, én támadásnak vettem, lehet te nem annak szántad, de az jut róla eszembe, ami itthon megy, és igen, magamra vettem, és úgy éreztem védekeznem kell, és a védekezés reményt keltett bennem, hogy csak azért se legyen se neked, se a szemét apámnak igaza.

#26 nem is fogok, elegem van, nekem is jár a boldog élet! :(

2021. nov. 5. 19:28
 28/46 anonim ***** válasza:
81%
Így van! Te ugyan olyan egyenrangú avgy,mint mindenki mas!:)
2021. nov. 5. 19:30
 29/46 A kérdező kommentje:
Köszönöm akik pozitívan válaszoltok, segített. :)
2021. nov. 5. 19:40
 30/46 anonim válasza:
88%

Nem azért, de ha így próbál motiválni, akkor ne várjon tőled jobbat, mint a kettes.

És ezzel nem Téged minősítelek kérdező.

2021. nov. 5. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!