Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám szerint k*rvának kéne...

Apám szerint k*rvának kéne mennem?😭

Figyelt kérdés
Kaptam egy rossz jegyet (2-es), próbálkozok, de sajnos nem vagyok túl okos :(, a szüleim erőltették a gimnáziumot, de nem nekem való. Apám reakciója konkrétan az volt, hogy hagyjam ott akkor az iskolát, ha ilyen hülye vagyok, és menjek inkább k*rvának, mert máshoz nem értek. Nagyon megbántott, és nem tudom mit tegyek, beleőrülök, hogy itthon állandóan csesztetnek, mert nem lettem olyan okos, mint ők elképzelték. Mit tudok tenni, hogy ne őrüljek meg? :((((

2021. nov. 5. 17:43
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
88%
Erre csak azt tudom mondani hogy apád egy undorító és mocskos ember, minél előbb szabadulj meg tőle, amint elérkezik az ideje, menj el otthonról.
2021. nov. 5. 17:52
 2/46 anonim válasza:
81%
Apad egy idiota :D
2021. nov. 5. 17:52
 3/46 anonim ***** válasza:
84%
Apád egy r.hadék. Engedd el a füled mellett.
2021. nov. 5. 17:54
 4/46 anonim válasza:
89%
Az egyik füleden be, a másikon ki.
2021. nov. 5. 18:02
 5/46 anonim ***** válasza:
10%
Apádnak igaza volt.
2021. nov. 5. 18:03
 6/46 anonim ***** válasza:
35%
"Hétfőn kiiratkozok"
2021. nov. 5. 18:04
 7/46 anonim ***** válasza:
74%
Ne foglalkozz apáddal! Igazi barom lehet. Agysebész nem lesz belőled, de attól még van elég sok szakma, amit nők is kitanulhatnak. (Fodrász, műkörmös, dadus az oviban, kasszás a teszkóban, stb... ezekhez nem kell 180-as IQ.)
2021. nov. 5. 18:05
 8/46 anonim ***** válasza:
41%
A faterod tényleg nem tűnik egy talpig úriember mintaapának, viszont amire a maga nem túl kifinomult stílusában utalni akart az az hogy rendes végzettség nélkül nagyon nehéz dolgod lesz az életben. A munkaerőpiac kegyetlen, 8 osztállyal csak az aljamunkák jutnak az embernek. Ha nem csak vegetálni akarsz hanem haladni is valahová, saját lakást, autót, biztos alapokat megteremteni, akkor ahhoz nem lesz elég egy átlagos minimálbéres állás. Lehetőségnek marad a külföldi munkavégzés vagy a prostitúció, sajnos ez a kegyetlen igazság. Vagy kitartottként ellehetsz egy pénzes fickó oldalán, de az félig-meddig szintén k.rválkodás és az is egy hasonlóan kiszolgáltatott élethelyzet.
2021. nov. 5. 18:05
 9/46 anonim ***** válasza:
90%
8# Egy darab 2-est kapott! 😅
2021. nov. 5. 18:08
 10/46 anonim ***** válasza:
71%
Hát az biztos hogy 20 ezret óránként másképp nem fogsz megkeresni. De nyilván bunkóság volt.
2021. nov. 5. 18:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!