Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok ha a 18 éves...

Hogy reagálnátok ha a 18 éves lányotok egy 42 éves férfival jönne össze?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/86 A kérdező kommentje:
Elváltak a szüleim apával nem nagyon tartom a kapcsolatot,de ennek ehhez semmi köze nincs.
2021. nov. 6. 10:56
 82/86 anonim ***** válasza:
100%
Hát persze hogy nincs. Szerinted normális esetben mit érez egy lány az apja iránt? Ugyanazt mint te a pasi iránt. Az is egyféle szerelem, csak tisztább szexualitás és minden érdek nélküli. Az apák akik elhagyják lányaikat az igaz szerelem lehetőségét veszik el tőlük, és vagy magányban vagy vén kéjencek karjába lökik őket. Hosszú évek lesz amíg tisztán látod magad, és hogy mit miért is teszel. Kívánom hogy mihamarabb láss tisztán, és lépj túl ezen, és hogy ne érjen közbe Téged sérülés. És ha már minden ilyen pokolfajzaton túl vagy, légy képes arra hogy Meg találd az igaz szerelmet.
2021. nov. 6. 12:04
 83/86 anonim ***** válasza:
25%

Több választ is elolvastam, elég megosztó. Alapvetően mindegy ki mit csinál, ha jól érzi magát, nem? Pláne, hogy senkinek semmi köze hozzá.

Értem én, hogy szülői gondviselés él az emberben örökké, és foglalkozni akar a gyerekével, és ezt megbeszélni. Amennyiben kiesik az elején az, hogy ámításba esett a lány, onnantól elég racionális okai lehetnek a kapcsolatnak.

(Vajon hány pszichológus vagy hasonló reagálna erre a helyzetre úgy, hogy "ahaaa értem, meséljen kicsit a szüleihez való viszonyáról" -vagy vmi hasonlót?)

Ettől függetlenül a reakcióm:

1. Ha bemutatná, akkor előtte jó lenne tudni róla, hogy ne sokkoljon.

2. Megkérdezném miért van vele. Válasz lehetőségek pl.:

-anyagi biztonság

-szerelem

-apakomplexus miatt külső/belső jellemzők bejönnek neki (belső:

szülőként tekint rá, mintha az apja lenne, törődik vele, megkérdezi mi

a baj stb.)

-többet nem tudok elképzelni, csak hogy valami tetszik benne neki, és

akkor nem komoly

3. Reagálnék a válasz alapján, sorban:

-bekódolt, természetes ma is, nem csak régen, hogy anyagi biztonságot

keres egy nő egy férfi mellett, nincs ellenemre

-c'est la vie - ilyen az élet, legyen boldog

-nagyon remélem, hogy nem lesz apakomplexusa miattam (ja ffi vagyok,

bár fiatal és nincs gyerekem sem, de átérzem), ettől függetlenül még

elmagyaráznám neki, hogy nem biztos, hogy a másik fél szándékait jól

ismerheti, és figyeljen oda rá

-ha csak alkalmilag van vele, akkor mondanám neki, hogy ne nagyon

vesztegesse az idejét, használja ki, hogy boldog tud lenni vele, és a

hírnevére figyeljen oda, mivel kortól függetlenül a hetero ffiak nem

igazán szeretik, ha a nő nemű párjukhoz más is hozzáért előttük

(betegség, terhesség, hatalom, stb. ami jellemzi a ffiakat) - ezzel

nem vitát indítva arról, hogy de fordított esetben mi van, ezek

társadalmi, biológiai tények, ösztönök

4. Érdekelne a ffi szemszöge is, hogy óvjam a lányomat, ha kell

5. Ffiként én is szívesen élvezném egy fiatal lány társaságát, 50 évesen 25 évessel, de akár 80 évesen is 18 évessel. Attól, hogy öreg vagyok, még mindig a 14-50 év közti lányok fognak tetszeni vszínüleg, és lehet nőként is egy idősebb ffiét, utóbbi helyzetbe nehezen látom bele magam.

(a 14 évet azért írtam bele, mert az ember már ivarérett abban a korban, sőt lassan már jóval előbb is, a 18 éves korhatár társadalmilag szabályzott, talán mással kéne tölteni a gyerekek fejét, hogy érettebb gondolkodásuk legyen)

2021. nov. 6. 18:59
 84/86 anonim ***** válasza:
89%

18 éves nőként a szex 40, 50es pasikkal, pont olyan mint 18 éves pasiként 40, 50es nőkkel. Egy szex még elmegy ha nincs más, vagy megvolt a kellő alkoholmennyiség, de ne röhögtessük már ki magunkat.

Csak gondoltam leírom, mert nem tudtad elképzelni.

Ne gyertek az ellen példákkal, mert az nem 100ból 1, hanem 1000ből 1.

2021. nov. 6. 22:37
 85/86 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok szülő, nekem is az idősebbek szoktak bejönni és nem ellenzem a nagyobb korkülönbséget sem, de azért egy komoly kapcsolathoz 22 év szerintem már minden esetben sok, de ebben a korban főleg. Mert ha a pasi 30 körüli lenne, vagy 31-2 éves akkor azt mondom oké, de 40 feletti már szerintem bőven idős egy 18 éves lányhoz.
2021. nov. 7. 21:27
 86/86 anonim ***** válasza:
100%

37 vagyok. Társkeresőn felvettem a kapxsolatot egy 25 éves nővel. Elutasított, mondván apja lehetnék...

(Csajnak hat éves képje van kint, azon 25 nek néz ki.)

Elég fura észjárása van némelyiknek.

2021. nov. 8. 00:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!