Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok ha a 18 éves...

Hogy reagálnátok ha a 18 éves lányotok egy 42 éves férfival jönne össze?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 anonim ***** válasza:
91%

Semmit. Milyen jogon mondhatnék bármit is, én is apakomplexusos voltam, és huszonévesen én is negyvenes palikkal keféltem. Szerencsére elmúlt.

Ha lenne lányom és ilyet csinálna, akkor csak magamban kereshetném a hibát, az apakomplexus okát ugyanis a családban kell keresni. Az nem a gyerek hibája. És az sem véletlen, hogy ennyi apakomplexusos fiatal lány van. Mert őszintén, hány gyerek nő ma fel normális családban, normális apa mellett? Alig néhány.

Más kérdés, hogy az ilyen latroknak le kéne vágni a farkát, de azt meg sajnos büntetik. És a legszebb az egészben, hogy míg általában a kiscsaj halál szerelmes, ezek a vén faszok csak szórakoznak velük. Persze, egy fiatal kislánnyal ezt meg lehet tenni, egy korban hozzájuk illővel már nem.

Sokan írják az anyagiakat. Hát nem, nem ez szokott lenni az indok az esetek többségében! Senkit sem ismerek, aki anyagiak miatt lett volna együtt idősebb pasival. Viszont olyat se, ahol a pasi szerelmes lett volna. Csak kihasználják ezeket a lányokat.

2021. nov. 3. 17:32
 62/86 anonim ***** válasza:
97%

Tiniknél ugye sokuk szűlei elváltak, így "apát" keresnek.

Mindegy, nem szeretném eltéríteni a fórum témáját más irányba.

2021. nov. 3. 17:33
 63/86 anonim ***** válasza:
98%

"Én is szeretem a tiniket. Két diplomám van és nem büfészak. 38 vagyok, most akk én is hülye vagyok? "

Úgy vagy te 38 éves, mint ahogy én 16. Én valóban 38 éves vagyok, és azt a szót hogy "akk" nem írnám le semmilyen körülmények között. Te egy unatkozó tini vagy.

2021. nov. 3. 17:39
 64/86 anonim ***** válasza:
89%
61-es vagyok ismét. TUDOM, hogy vannak aranyásók is, mielőtt valaki belém kötne. De én magam lepődtem meg a legjobban az évek során, amikor egyre több olyan lánnyal beszéltem, aki idősebb pasival volt. Egyik sem a pénz miatt tette, sőt kimondottan csóró palikról volt szó. Én tudom magamról, hogy apakomplexusom volt, a szüleim elváltak, az apám onnantól kezdve leszart, szóval kellett egy apapótlék. Csak most, hogy a 40-hez közeledek, látom azt, hogy ez mennyire szörnyű, főleg, hogy egy fiatalabb rokonomat (aki szintén problémás családban nőtt fel) jól átvágta egy ilyen undorító öreg faszi. Most már megértem, hogy fájdalmas ezt látnia egy szülőnek. Viszont itt is érvényes az, hogy "a szerelmet hiába vonják el" - ha valaki szerelmes, az nem fog hallgatni senkire, csak reménykedni lehet, hogy jól végződik a történet, tanul belőle a főszereplő, és nem rontja el az életét idejekorán.
2021. nov. 3. 17:44
 65/86 anonim ***** válasza:
61%

Nem értek egyet.

Azért még egy nagyon szegény 40-es is többet tud adni mint a fiatal lány korosztálya, legalább van egy háza,lakása vagy egy lepukkadt autója, lehet minimálbéres, és lehet 30 éves hitelre vagy szülötöl örökölt vályog, de nem számít ez is anyagilag több mint a korosztálya, közrejátszik

2021. nov. 3. 17:48
 66/86 anonim ***** válasza:
97%

Még az sem biztos, hogy apakomplexus. Lehet egy bántalmazó közeg..

Sokkal egyszerűbb oda menekülni, ahol biztos lakhatás van, és ez ilyenkor nem feltétlenül anyagi szempont, csak helyrajzi. Ilyenkor választják sokan a leglúzerebbet, akit senki sem akarna, de menekülni megfelel.

2021. nov. 3. 17:53
 67/86 anonim ***** válasza:
89%

igen én is ezt vettem észre 66,os menekülés.

ehhez nem kell vagyon, minden 40-esnek adott szinte

2021. nov. 3. 17:55
 68/86 anonim ***** válasza:
95%
"És az sem véletlen, hogy ennyi apakomplexusos fiatal lány van." Apakomplexusos? Inkább számító, aki elviseli a vénülő pasikat jó pénzért. Mifelénk nem apakomplexusosnak hívják az ilyen lányokat, hanem azt mondják rájuk hogy az "ősi szakmát űzik"
2021. nov. 3. 18:13
 69/86 anonim ***** válasza:
13%

Azt mondanám, hogy jó példát követett. :)

Már ha megérem. Ugyanennyi különbség van a párom és köztem is.

F/51

2021. nov. 3. 20:48
 70/86 anonim ***** válasza:
28%

63

Küldd el priviben az e-mail címed, lefotózom a személyim...

Egyébként az akk sokkal szalonképesebb rövidítés, mint a manapság menő puszcsi, szercsi, lávcsi stb

2021. nov. 3. 21:07
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!