Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy reagálnátok ha a 18 éves...

Hogy reagálnátok ha a 18 éves lányotok egy 42 éves férfival jönne össze?

Figyelt kérdés
2021. nov. 3. 12:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
85%
21, 29 évesen lettem özvegy, pedig a férjemmel egyidős voltam. Semmire nincs garancia.
2021. nov. 3. 14:29
 32/86 anonim ***** válasza:
93%

27# Bogárka, nem kell magyarázkodnod! Megkérdezted mi mit szólnánk, hallottál pár véleményt ami mind elutasító, és annyira érett vagy, hogy még el sem gondolkozol, hogy tényleg mindenki szembe jön-e az autópályán.

Eddig a vállalkozást építette, ja. Szerintem ezt egy eszesebb 16 éves sem venné be be. A lényeg, hogy ti nagyon jól kijöttök, összeilletek és te okosabb vagy az átlagnál. Hát hajrá!

2021. nov. 3. 14:31
 33/86 anonim ***** válasza:
95%
Van ilyen selejt 40+ es vállalkozók tiniket kedveznek mindig az ostoba fajtából
2021. nov. 3. 14:33
 34/86 anonim ***** válasza:
83%
Nem unalmas már ez a korkülönbséges téma?
2021. nov. 3. 14:36
 35/86 anonim ***** válasza:
89%
Egy tizennyolc éves csajnak halvány lila fingja sincs az életről. Sokkal inkább kislány még mint felnőtt nő, akármit is hisz magáról. Teljesen mindegy hogy mennyire érzi magát érettnek, hiányzik neki két és fél évtizednyi élettapasztalata a szóban forgó férfihez képest. Persze a csávó kezdetben meg fogja őt erősíteni abban hogy mennyire komoly gondolkodású a korosztályához képest, a csaj ettől meg jól fogja magát érezni. Az ürge örül neki hogy egy fiatal p....t dughat, neki ennyiről szól az egész. A csajnak valahol el kell kezdeni az élettapasztalatgyűjtést, ha másra nem is, erre jó lesz ez a kapcsolat.
2021. nov. 3. 14:50
 36/86 anonim ***** válasza:
94%

Apapótlék.

Gondolom elváltál.

2021. nov. 3. 14:58
 37/86 anonim ***** válasza:
66%
Irigylem a csávót.
2021. nov. 3. 14:59
 38/86 anonim ***** válasza:
87%
" Egyszerűen azért nincs még családja mert eddig a vállalkozását építette. Én meg sokkal érettebb vagyok a koromnál ezért is jövünk ki ilyen jól." Azt hittem ezt az érettebb vagy a korodnál dumát elfelejtik tizennégy év fölött a libuskák. Kérdező, értjük mi a helyzet: neked kell a faszi pénze, ezért örömmel szopsz meg szétteszed a lábad, a faszidat meg bottal se piszkálnák meg a nők, ezért beéri egy magadfajta kiscsajjal. Dehogy vagy te nő, a nőknek eszük is van, nem csak lyuk rajtuk.
2021. nov. 3. 15:17
 39/86 anonim ***** válasza:
86%

Gratulálnék. Összecsomagolnám a sz4rjait, és elküldeném a vén kecskéhez.

Ha dugn1 tudja, akkor tartsa is el.

40/86 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesztőnek tartanám. Első körben mindent kiderítenék a paliról. Ha kell követtetném is, mert azért minimum furcsa az, hogy valaki 42 évesen még nem állapodott meg, és tinilányt bír kitalálni magának. Elhiszem en, hogy vonzalom meg minden, de ha apa lennék... szerintem csúnya verésben részesíteném.

Szemelyes tapasztalatom hogy, 32 évesen esett be egy 18 éves leányzó. Eleinte oknak tünt a fellállás, azonban pár het múltával már egyre inkább kijöttek a tényleges tulajdonságok,nagyon gyerekesen gondolkodott és ezt miután elkezdtem figyelni rá nap mint nap be is bizonyította ujra és ujra. Persze nem lehet altalánosítani.

1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!