Hogy reagálnátok ha a 18 éves lányotok egy 42 éves férfival jönne össze?
Megkérdezném a fickótól hogy van -e 18 éves lánya mert azzal meg én jönnék össze.
Szemet szemért, fogat fogért...
Nem örülnék neki. Pedig látok egy kapcsolatot, ami alapján vannak kivételek, egyik ismerősöm 16! évesen jött össze a 42 éves párjával, aki azóta a férje, azóta is együtt vannak, van gyerek is, a férfi támogatta a lehetőségeinek a kiaknázásában, a nő egy nagyon sikeres ügyvéd. A gond nem itt van, hanem ugye sok év eltelt, a nő 40 éves, nagyon jól tartja magát, egy nagyon csinos, energikus nő, viszont a férje már egy lerobbanó idős ember. Az ismerősöm nagyon sokat szenved emiatt, a gyerek már éppen akkora lett, hogy nem köti őket egy helybe, lehetne jönni-menni, országot-világot felfedezni, pénz is van rá, ennek ellenére ott tart, hogy éppen "házi barátot" keres, mert a nőiessége csúcsán van, a férje viszont már nem muzsikál. Ez nagyon sok problémát szül köztük.
Szóval már így is problémás, ehhez dobjuk hozzá, hogy a legtöbb negyvenes nem is olyan normális, mint neki a férje.
Hát én nagyon ellenezném. Viszont ki nem tagadnám, nem vesznék vele össze, inkább stabil védőhálbástyaként mögötte lennék, amire valószínűleg rövid időn belül igen nagy szüksége is lenne, mikor összetöri a férfi.
Szia, veled egyidős vagyok.
Nekem egy ilyen pasi max szexre kéne. Komoly kapcsolatra minek?
Köztem meg a párom közt "csak" 8 év van és még az is megérződik rengetegszer.
Csak nem lesznek ennyire hülyék. A nagyobb lányom 13 és a 25 éveseket is bácsizza. Meg is nyugszom hogy nincs vonzódás az idősebbek felé. Mondjuk az én gyerekeimnek csodálatos apjuk van, így nem kell máshol keresgélniük az apuci energiát, és szerencsére a pénzt se.
Ha viszont menekülni akarsz otthonról, akkor jól jön egy idősebb pasi. Sőt anélkül esélyed sincs. Anno amikor fiatal voltam néhány ismerős aki nagyon rossz családi háttérben volt, így lécelt le. Max 4-5 év amíg megerősödsz, és tényleg felnősz, és utána jöhet az igaz szerelem. Mind dobták használat után a pasit, de nem volt belőle sértődés, hiszen egy 40es pasinak van annyi esze hogy tudja mi a vége. Egyszerű csere üzlet szexért eltartás. Részemről nem ítélem el az érdekkapcsolatokat. Vannak akiknek tényleg nagyon rossz otthon. Azért az önzetlen szerelmem alapuló kapcsolatok, még mindig mindent vernek, csak nem mindenki engedheti meg magának.
Ja és nem tudom van-e apukád, és ha van normális-e, de az én férjem tuti kiherélné a pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!